Вход

Новини

Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на живо в “Sammy’s Bar” във Велико Търново

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова обявиха нова  дата за свой съвместен клубен концерт в старата столица.

 

Събитието ще се състоти в средата на следващия месец, а техен домакин този път ще бъде култовия за великотърновци ”Sammy’s Bar”.

Точната дата на гостуването е 14-ти декември, вечерта (петък).

Припомняме, че популярното и превърнало се в емблематично за Велико Търново заведение беше обявило кратка пауза и отвори врати напълно обновено. “Самис Бар” се завръща в нощният живот на Велико Търново с нова визия и атрактивна концепция, както и с чисто нова сцена за концерти.

 

Савов и Стелияна са сред първите музикални звезди, поканени да гостуват и да открият сцената, но най-вероятно ще реализират и нови участия до края на тази и през следващата 2019 година.

Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар “RED & BLACK” във Велико Търново

MIRELASAVOVНай-популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата и нас - певицата Мирела Величкова обявиха нови три дати за свои съвместни участия в старата столица.

 

Първото участие ще се състои още в средата на месец ноември, в един от най-старите великотърновски пиано барове “Red and Black”, намиращ се в елитния местен хотел “Меридиан Болярски”.

 

Точната дата на гостуването е 15-ти ноември, вечерта.

 

Савов и Мирела ще гостуват за първи път заедно в елитния клуб, но вече са поканени за гост-изпълнители в комплекса и през следващия месец. Именно те, заедно с победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова ще са музикантите, които ще забавляват гостите на хотела на 21-ви декември, както и на празничния 31-ви декември, вечерта.

Савов и Мирела Величкова за първи път на живо в град Стражица

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певици Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Стражица.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в самия край на тази седмица, а техен домакин ще бъде ресторанта на популярния местен хотелски комплекс “Ралица”, намиращ се в центъра на града.

Точната дата на участието е 2-ри ноември, вечерта (петък).

Савов и Мирела ще гостуват за първи път в комплекса, но не е изключено да последват още участия до края на годината, при последвала нова покана от страна на мениджърите на комплекса.

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и региона, от началото на новата 2018 година, атрактивното дуо даде старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализира поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", кафе "Бордо" в град Плевен. 

През лятото Савов и Мирела гостуваха още в Бургас, Несебър, Разград и Пазарджик, а след ангажимента в Стражица, музикантите ще гостуват за първи път на сцената на “Vintage House” в Пловдив и “Central Club & Piano Bar” в Кърджали, както и отново в любимия си пиано бар “Артистик” в Силистра. 

Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани

SAVOVMIRELAБлизо година след запомнящото гостуване в популярния старозагорски комплекс, Савов и великотърновската певица Мирела Величкова отново ще гостуват в пиано бара на хотел “Калиста” в град Стара Загора. 

 

Повторното гостуване на музикантите в клуба ще се случи в началото на следващия месец.

Точната дата на участието е 9-ти ноември.

 

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново, Савов и Мирела стартираха поредица от концерти и участия в градове и клубове, в цялата страна, с което поставиха началото на своето трето поредно национално клубно турне.

От януари до смомента, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира гастроли в Горна Оряховица и Арбанаси, Разград, Свищов, Плевен, Бургас, Варна, Несебър, Ямбол, Пазарджик, Габрово, Павликени и Троян. Предстоят и още няколко участия на музикантите в пиано баровете в Силистра, Стражица, Кърджали и курорта Боженци, а след гастрола в Стара Загора, Савов и Мирела ще реализират и първият си съвместен концерт в “Vintage House”, в град Пловдив.

 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в ”Гласът на България" за 2011 година, певицата Стелияна Христова, обявиха нова дата за свое съвместно гостуване на сцената на бирария “Сити Пъб”, в старата столица.

 

Концертът на атрактивното дуо се случва отново по покана на мениджърите на обновения великотърновски клуб и ще се случи на празничния 8-ми декември.

 

 

Припомняме, че Савов и Стелияна вече бяха гости в “Сити Пъб”, в средата на месец октомври. Представянето им премина с голям успех и при изключително голям интерес, от страна на местната публика, поради което почти веднага получиха покана за нови две гостувания, до края на 2018 година.

Преди концерта на връх празника на студентите, популярните музикантите ще реализират още едно участие в клуба и в средата на следващия месец. Точната дата на гостуването е 16-ти ноември, вечерта.

 

Наред с изявите си в старата столица, популярните музиканти продължават и своето първо национално турне, започнало в началото на 2018 година. От януари до сега, освен във Велико Търново, изпълнителите реализираха концерти в Горна Оряховица, Свищов, Троян, Павликени, Севлиево, Плевен, Пловдив, Габрово, Созопол, Несебър и Бургас.

Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас, певици Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в новооткрития пиано бар на семеен хотел “Алфарезорт Чифлика” край Ловеч.

 

Музикантите са поканени да свирят и пеят заедно и да открият новото заведение в комплекса, в самия край на тази седмица.

Точната дата на събитието е 7-ми октомври, вечерта (неделя).

Савов и Мирела ще гостуват за първи път в комплекса, но не е изключено да последват още участия до края на годината, при последвала нова покана от страна на мениджърите на атрактивния комплекс.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и региона, от началото на новата 2018 година, атрактивното дуо даде старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализира поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", кафе "Бордо" в град Плевен. 

През лятото Савов и Мирела гостуваха още в Бургас, Несебър, Разград и Пазарджик, а след ангажимента в “Алфарезорт”, музикантите ще гостуват за първи път на сцената на “Vintage House” в Пловдив и “Central Club & Piano Bar” в Кърджали, както и отново в любимия си пиано бар “Артистик” в Силистра. 

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Bar & Club “RIVERSIDE” в Троян

SAVOVMIRELAПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата и нас - певица Мирела Величкова, ще реализират поредно съвместно гостуване в град Троян.

 

Музикантите са поканени от емблематичния за града клуб “Ривърсайд” да изнесат концерт по повод празника на града, който е след две седмици.

Точната дата на гастрола е 14-ти октомври, вечерта (неделя).

 

Припомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в клуба и са се превърнали в любимци на местната публика.

Последното участие на дуото не през пролетта, но музикантите вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия до края на 2018 година. 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали

MIRELASAVOVПопулярният изпълнител и музикант Петко Савов и една от най-обичаните великотърновски певици Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Кърджали.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно, в две последователни вечери, в края на месец декември, а техен домакин ще бъде култовия местен музикален пиано бар и клуб “Централ.”

Точните дати на гастролите са 30-ти ноември и 01 декември, вечерта.

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица, още в началото на 2018 година, Савов и Мирела дадоха старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", кафе "Бордо" в град Плевен. 

През лятото Савов и Мирела гостуваха още в Бургас, Несебър, Разград и Пазарджик, а преди Кърджали, музикантите ще гостуват за първи път в Пловдив, както и отново в любимия си пиано бар “Артистик” в Силистра.

Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив

MIRELASAVOVПопулярният изпълнител и музикант Петко Савов и една от най-обичаните великотърновски певици Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Пловдив.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно, в средата на месец ноември, а техен домакин ще бъде култовия местен музикален клуб “Vintage House”.

Точната дата на гастрола е 10-ти ноември, вечерта (събота).

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица, още в началото на 2018 година, Савов и Мирела дадоха старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", кафе "Бордо" в град Плевен.

През лятото Савов и Мирела гостуваха още в Бургас, Несебър, Разград и Пазарджик, а веднага след Пловдив, музикантите ще гостуват за първи път в Кърджали, както и отново в любимия си пиано бар “Артистик” в град Силистра

Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на Клуб “ВЕРСАЙ” в Ловеч

Savov SteliyaПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България", певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Ловеч.

 

Участието на музикантите ще се случи в средата на следващия месец, в популярния местен клуб “ВЕРСАЙ”.

 

Точната дата на гастрола е 20-ти октомври, вечерта (събота).

 

Гастролът в Ловеч е поредната спирка от първото национално клубно турне, което музикантите стартираха в началото на 2018 година.

От януари до сега Савов и Стелияна реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси, Павликени, Севлиево, Свищов, Плевен, Бургас, Созопол, Черноморец, Несебър и Пловдив. До края на годината предстоят концерти още в София и Стара Загора.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

КОНЦЕРТЪТ Е ОТМЕНЕН ПО ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ. СКОРО ОЧАКВАЙТЕ НОВА ДАТА!

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в Стара Загора.

 

Участието на музикантите ще се случи в средата на следващия месец, в популярния спа и хотелски комплекс “Midalidare”, в близост до Стара Загора.

Точната дата на гастрола е 17-ти ноември, вечерта (събота).

 

Гостуването е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови гостувания през следващата година.

Гастролът в Стара Загора ще бъде включен и в първото национално клубно турне, което музикантите започнаха в началото на 2018 година.

От януари до момента Савов и Стелияна реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси, Павликени, Севлиево, Свищов, Плевен, Бургас, Созопол, Черноморец, Несебър и Пловдив. До края на годината предстоят концерти още в София, Габрово и Ловеч.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

КОНЦЕРТЪТ Е ОТМЕНЕН ПО ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ. СКОРО ОЧАКВАЙТЕ НОВА ДАТА!

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и певица Мирела Величкова ще реализират поредно съвместно гостуване в град Силистра.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град в края на месец ноември, а техен домакин отново ще бъде добиващият все по-голяма популярност местен пиано бар "ARTISTIC".

 

Точните дати на участията са 23-ти и 24-ти ноември (петък и събота).

Гостуването в този клуб е четвърто поредно за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия до края на 2018 година. Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти и по традиция се радват на голям интерес от страна на местната публика. Дуото гостува за последен път в клуба в средата на месец март, тази година.

 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол

Savov SteliyaПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в Созопол.

Участието на музикантите ще се случи в края на месец септември, в популярния местен ресторант “Akra Fish".

Точната дата на гастрола е 22-ри септември, вечерта (събота).

Гостуването е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови гостувания през следващата година.

Гастролът в Созопол ще бъде включен и в първото национално клубно турне, което музикантите започнаха в началото на 2018 година.

От януари до момента Савов и Стелияна реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси, Павликени, Севлиево, Свищов, Плевен, Бургас, Несебър и Пловдив. До края на годината предстоят концерти още в София, Габрово и Ловеч.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”

MIRELASAVOVСавов и една от най - обичаните великотърновски певици Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие в старата столица.

 

Събитието ще се състои в средата на следващия месец, на сцената на най-популярната бирария в цяла Северна България “Сити Пъб”.

 

Точната дата на концерта е 13-ти октомври, вечерта (събота).

 

Припомняме, че емблематичното за Велико Търново заведение беше затворило за кратко и се завръща напълно обновено, с много шум и стил. “Сити Пъб” се завръща отново и с чисто нова сцена, която беше открита с концерт на рок дамата на българската музика Милена Славова.

Савов и Мирела ще гостуват за първи път в обновеният клуб, но не е изключено да реализират и нови участия до края на годината.

Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново

Savov SteliyaСавов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова обявиха нови две  дати за свои съвместни участия във Велико Търново.

 

Концертите ще се състотя през следващите два месеца, на сцената на най-популярната и обновена бирария в цяла Северна България “Сити Пъб”.

 

Точните дати на концертите са 12-ти  октомври и 16-ти ноември.

 

Припомняме, че елитното и превърнало се в емблема на старата столица заведение беше обявило тримесечна пауза и отвори врати напълно обновено. “Сити Пъб” се завръща в нощният живот на Велико Търново с чисто нова сцена и шумен купон по случай новия си сезон. Бирарията посрещна първите си посетители с неповторим концерт на рок дамата на българската музика Милена Славова.

 

Савов и Стелияна ще гостуват за първи път на новооткритата сцена, но не е изключено да реализират и нови участия до края на 2018 година, при последвала нова покана от страна на мениджърите на клуба.

Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar

STELY SAVOVПочитателите на хубавата музика ще имат възможността отново да се срещнат и да чуят на живо победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова и Петко Савов, по време на техния предстоящ съвместен клубен концерт във Велико Търново.

Събитието ще се случи на 15-ти септември (събота), в напълно обновения великотърновски "Live Music Bar VOGUE", намиращ се в сърцето на старата столица.

Стелияна Христова няма нужда от представяне. Певицата стана безапелационен победител и се превърна в любимка на публиката, в първият сезон на един от най-гледаните музикални формати „Гласът на България”. Носител е на още десетки награди, а  зад гърба си има вече стотици концертни изяви. В момента е преподавател по поп и джаз пеене в Музикалното училище в Плевен и подготвя собствена музикална школа за певци в Горна Оряховица.

Петко Савов е добре познат в музикантските среди. Той се превърна в един от най-популярните  музикални артисти в старата столица. Пише собствени песни, играе в търновския музикален театър и реализира клубни участия и турнета в страната. Понастоящем Савов е преподавател в музикалната катедра на ВТУ “СВ. СВ. Кирил и Методий”.

Тази година Савов отбелязва своята 10-та годишнина на музикалната сцена.

Савов и Стелияна започват съвместна работа през 2015 година и вече имат зад гърба си десетки изяви. Реализирали са и продължават да реализират участия и концерти в цялата страна. 

Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”

bojenci017Най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова и популярния изпълнител и музикант Петко Савов обявиха нови пет дати за съвместни гостувания в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт и град Габрово.

Поредниме участия на музикантите ще се случат през следващите два месеца.

Точните дати на гастролите са 6-ти, 20-ти, 26-ти, 27-ми октомври и 17-ти ноември, вечерта.

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в луксозния клуб и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа и през цялата 2018 година.

Последният гастрол на дуото в елитния комплекс беше в средата на лятото и очаквано отново премина с изключителен успех и много настроение.

Очаквайте нови участия на най-популярното великотърновско дуо в Боженци и през есента..

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград

MIRELASAVOVВеликотърновските изпълнители Петко Савов и Мирела Величкова ще реализират своето поредно съвместно гостуване в популярния клуб „No Mercy Classic Bar”, намиращ се в центъра на град Разград.

Музикантите ще свирят и пеят отново заедно в елитния клуб, в две последователни вечери, още в края на тази седмица.


Точните дати на участията са 7-ми и 8-ми септември (петък и събота).

 

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха последно в Разград и в този клуб в края на миналата година и още тогава споделиха, че със сигурност ще реализират нови лайфове и през новата 2018 година.

Гостуването в Разград е включено и в третото поредно национално клубно турне на най-популярното великотърновско дуо. Обиколката на страната започна още през януари, с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и Арбанаси. Веднага след това музикантите реализираха своите първи за годината гастроли в клуб “Ривърсайд” в Троян и пиано бар “Корсет”, намиращ се в родния на Савов град Свищов. Последваха клубни концерти и участия във Варна, Бургас, Несебър, Ямбол, Павликени, Силистра, Габрово, Плевен и Пазарджик. 

 

Точните дати на всички предстоящи участия на Савов и Мирела ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" ще изнесат празничен концерт - рецитал в старата столица.

 

Музикантите са получили покана и вече потвърдиха, че ще вземат участие в поредното издание на фестивала "Нощ на Самоводската чаршия и фестивал на занаятите" във Велико Търново. Есенният празник ще се проведе в интервала 21-ви до 24-ти септември.

Концертът на Савов и Стелияна ще се състои на 23-ти септември, вечерта (неделя).

Събитието се провежда за осми пореден път, като в него по традиция взимат участие голям брой творци, артисти и занаятчии. На фона на уникалната архитектура и автентичната обстановка на Старо Търново, през четирите дни на фестивала, освен концерта на Савов и Стелияна, ще има изпълнения на много улични артисти, различни пърформанси, изложби, интерактивни игри, детски представления и др. 

Събитието се организира от Общинска туристическа агенция "Царевград Търнов" и Община Велико Търново и е част от Националния календар на Европейската година на културното наследство 2018.

Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево

Savov SteliyaПобедителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов обявиха нова дата за съвместно гостуване в култовия Клуб "Кафе Театър", в град Севлиево.

 

Гастролът на изпълнителите е по покана на мениджърите на клуба и ще се случи в средата на следващия месец. 

Точната дата на събитието е 14-ти септември, вечерта (петък).

 

Савов е вече сред редовно гостуващите музиканти в елитния клуб, а последния лайв със Стелияна в клуба беше в началото на лятото.

Концертът в Севлиево е част от първо национално турне на музикантите, което започна в началото на 2018 година. От януари до сега изпълнителите реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица и Арбанаси, Свищов, Троян, Плевен, Бургас, Несебър, Павликени и Пловдив. Предстои и гостуването в популярен клуб в Созопол (в края на лятото), а след поредното гостуване в Севлиево, Савов и Стелияна ще реализират и своите първи гастроли в Габрово, Стара Загора и Ловеч. 

Още статии ...

 1. Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY
 2. Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена
 3. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 4. Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 5. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово
 6. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово
 7. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени
 8. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 9. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик
 10. Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 11. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 12. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 13. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 14. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 15. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 16. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 17. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 18. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 19. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 20. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 21. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 22. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 23. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 24. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна
 25. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 26. Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич
 27. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 28. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 29. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 30. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 31. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 32. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 33. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 34. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 35. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 36. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 37. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 38. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 39. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 40. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 41. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 42. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 43. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 44. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 45. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 46. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 47. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 48. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 49. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 50. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 51. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 52. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 53. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 54. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 55. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 56. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 57. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 58. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 59. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 60. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 61. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 62. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 63. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 64. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 65. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 66. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 67. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 68. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 69. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 70. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 71. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 72. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 73. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 74. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 75. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 76. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 77. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 78. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 79. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 80. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 81. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 82. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 83. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 84. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 85. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 86. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 87. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 88. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 89. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 90. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 91. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 92. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 93. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 94. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 95. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 96. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 97. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 98. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 99. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 100. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 101. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 102. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 103. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 104. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 105. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 106. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 107. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 108. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 109. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 110. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 111. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 112. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 113. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 114. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 115. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 116. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 117. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 118. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 119. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 120. Савов пуска нов сингъл през октомври
 121. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 122. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 123. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 124. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 125. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 126. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 127. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 128. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 129. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 130. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 131. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 132. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 133. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 134. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 135. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 136. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 137. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 138. САВОВ стартира национално клубно турне
 139. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 140. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 141. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 142. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 143. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 144. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 145. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 146. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 147. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 148. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 149. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 150. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 151. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 152. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 153. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 154. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 155. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 156. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 157. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 158. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 159. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 160. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 161. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 162. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 163. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 164. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 165. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 166. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 167. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 168. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 169. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 170. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 171. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 172. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 173. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 174. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 175. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 176. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 177. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 178. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 179. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 180. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 181. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 182. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 183. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 184. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 185. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 186. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 187. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 188. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 189. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 190. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 191. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 192. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 193. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 194. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 195. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 196. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 197. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 198. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 199. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 200. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 201. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 202. BurgeRing House... едно ново начало
 203. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 204. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 205. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 206. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 207. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 208. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 209. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 210. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 211. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 212. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 213. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 214. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 215. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 216. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 217. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 218. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 219. Предстоящи участия във великотърновският театър
 220. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 221. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 222. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 223. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 224. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 225. SAVOV в екипа на BBR TV
 226. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 227. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 228. Годишен купон на музикантите в старата столица
 229. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 230. "Хубавата Елена" излиза в турне
 231. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 232. Предстоящи спектакли през февруари
 233. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 234. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 235. Участия в бар TREMOL
 236. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 237. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 238. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 239. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 240. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 241. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 242. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 243. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 244. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 245. Савов започна репетиции с Националната опера
 246. Савов отново на път с великотърновската оперета
 247. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 248. Операта "Травиата" отново на сцена
 249. Отпада планираното турнето в Истанбул
 250. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 251. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 252. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 253. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 254. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 255. "Българи от старо време" отново в турне
 256. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 257. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 258. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 259. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 260. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 261. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 262. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 263. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 264. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 265. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 266. Концерт по случай деня на Народните будители
 267. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 268. Статия във вестник "24 часа"
 269. "Българи от старо време" в турне
 270. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 271. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 272. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 273. Участие в хоров фестивал в Габрово
 274. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 275. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 276. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 277. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 278. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 279. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 280. Годишно парти на музикантите от старата столица
 281. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 282. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 283. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 284. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 285. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 286. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 287. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 288. Коледен концерт в търновския театър
 289. Почина големият Пламен Ставрев
 290. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 291. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 292. "Страната на усмивките" отново на сцена
 293. "Травиата" отново през ноември
 294. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 295. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 296. SAVOV започна репетиции с рок банда
 297. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 298. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 299. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 300. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 301. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 302. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 303. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 304. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 305. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 306. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 307. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 308. За наградата "Златен Орфей"
 309. "Страната на усмивките" отново на сцена
 310. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 311. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 312. За музикантската среща във Велико Търново
 313. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 314. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 315. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 316. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 317. Романтична оперета за деня на влюбените
 318. Савов отново на турне с търновската оперета.
 319. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 320. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 321. Коледен концерт на търновския театър
 322. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 323. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 324. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 325. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 326. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 327. Савов на сцената на музикалния театър в София
 328. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 329. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 330. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 331. Савов в квартет "ИРИС"
 332. Участие в театрален фестивал в Бургас
 333. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 334. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 335. "Страната на усмивките" в Монтана
 336. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 337. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 338. Участие в общински празник на хоровата музика
 339. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 340. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 341. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 342. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 343. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 344. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 345. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 346. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 347. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 348. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 349. Савов на една сцена с Националната опера
 350. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 351. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 352. Участие в Коледен концерт в София
 353. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 354. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 355. Предстоящ коледен концерт
 356. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 357. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 358. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол