Вход

Новини

Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци

bojenci017Савов и обичаната великотърновска певица Мирела Величкова обявиха нова дата за съвместно гостуване в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт.

Поредното участие на музикантите ще се случи още тази събота.

Точната дата на гастрола е 22-ри юни, вечерта.

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в луксозния клуб и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа и през цялата 2018 година.

Последният гастрол на дуото в елитния комплекс беше в средата на миналия месец и очаквано премина с изключителен успех и много настроение.

 

Следващите участия на най-популярното великотърновско дуо в Боженци очаквайте през лятото на 2018 година.

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

 

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300 

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Несебър. 

 

Концертът на музикантите ще се случи в средата на месец юли, в култовия местен музикален клуб "SANTOS".

 

Точната дата на гастрола е 14-и юли, вечерта (събота).

 

Припомняме, че в още началото на 2018 година популярните музиканти дадоха старт на своето първо национално клубно турне и гастрола в Несебър е поредната спирка от обиколката им.

От януари до момента Савов и Стелияна реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси, Севлиево, Свищов, Плевен и Бургас, а преди гастрола в Несебър, дуото ще гостува за първи път и в град Пловдив. До края на годината предстоят концерти още в София, Габрово, Ловеч, Созопол и Стара Загора.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч

kantilenaСавов отново ще пее с колегите си от великотърновският смесен хор "Кантилена". 

Съставът, с главен диригент Анета Павлова, е поканен да изнесе концерт в град Ловеч, в началото на месец юни.

Точната дата на събитието е 4-ти юни.

 

Концертът е включен в културния афиш на града и ще се състои в салона на Ловчанско читалище "Наука 1870" от 19:00 часа.

 

В празничният концерт, освен Савов и певците от "Кантилена", участие ще вземе и местния смесен хор "Панайот Пипков", който ще бъде и своеобразен домакин на събитието.

Припомняме, че Савов пее като първи тенор в хор "Кантилена" от самото създаване на смесения състав. По-късно освен като певец, стартират изявите му и като пианист, перкусионист и дори аранжор в някои от изпълненията на състава. С "Кантилена" музикантът е реализирал десетки концерти и турнета по целия свят и печели редица награди и международно признание.

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица

SAVOV STELIYANA2018smollСавов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова обявиха нова дата за свое съвместно гостуване в набиращия все по-голяма популярност "Piano Bar GO", в Горна Оряховица.

 

Концертът на изпълнителите е по покана на мениджърите на клуба и ще се случи на връх празника на железничарския град. 

Точната дата на събитието е 29-и май вечерта.

 

Савов и Стелияна гостуваха в "Piano Bar GO" последно в началото на 2018 година, с което всъщност дадоха старт на своето първо национално клубно турне.

От януари до сега музикантите реализираха концерти още във Велико Търново, Троян, Севлиево, Плевен и Бургас. Предстои и гостуването в популярен клуб в град Пловдив (в края на юни), а веднага след повторното участие в Горна Оряховица, изпълнителите ще реализират и своя първи гастрол в родния на Савов град Свищов. До края на годината Савов и Стелияна ще реализират съвмесни концерти още в Габрово, Варна, София, Созопол, Стара Загора и Ловеч.

Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен

SAVOV MOMCHIL GO 2Популярният великотърновски музикант Петко Савов и бившия фронтмен на столичната рок група "Мъртви Поети" и настоящ оперен певец - тенора Момчил Караиванов, обявиха нова дата за свой съвместен клубен концерт.

Събитието ще се случи в град Плевен, в средата на следващия месец, а техен домакн ще бъде популярния местен кафе клуб "Бордо".

Точната дата на концерта е 16-ти юни, вечерта (събота).

Освен гастрола в Плевен, музикантите обявиха, че до края на 2018 година планират да реализират поредица от съвместни концерти в цялата страна. Атрактивното мъжко дуо вече гостува на сцените на "Piano Bar GO" в град Горна Оряховица, както и на клуб "Ривърсайд" в Троян, а след участието в Плевен, Савов и Момчил ще реализират и своите първи съвместни гастроли във Велико Търново и Варна.

 

Припомняме, че Савов и Момчил са бивши колеги във великотърновския музикален театър, където се запознават и работят заедно. През 2015 година, отделно от работата в театъра, музикантите започват да реализират свои самостоятелни участия и на клубната сцена.

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив

Savov SteliyaПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Пловдив. 

 

Концертът на музикантите ще се случи в края на месец юни, в култовия местен клуб "Винтидж Хаус".

Точната дата на гастрола е 30-и юни, вечерта (събота).

 

Припомняме, че в още началото на 2018 година популярните музиканти дадоха старт на своето първо национално клубно турне, а гастрола в Пловдив е поредната спирка от обиколката.

От януари до момента Савов и Стелияна реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси, Севлиево, Плевен и Бургас, а преди гастрола в Пловдив, дуото ще гостува за първи път и в родния на Савов град Свищов. През лятото предстоят концерти в София, Габрово, Ловеч, Несебър, Созопол, Черноморец и Стара Загора.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и певица Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие в старата столица.

 

Лайфът ще се състои в началото на месец юни, а техен домакин този път ще бъде бар "Роял", намиращ се непосредствено до сградата на музикалния театър, в старорестолния град.

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в клуба на 9-ти юни, вечерта.

 

Гостуването в клуба е първо и за двамата музиканти, които обаче вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират и нови участия, през настоящата година.

Междувременно, с настъпването на новата 2018 година, музикантите дават старт и на своето ново съвместно национално музикално турне, с което предстои да обиколят популярните клубове в страната за трети пореден път.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела планират да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов

Savov SteliyaПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България", певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Свищов. 

 

Концертът на музикалните звезди ще се случи в самото начало на месец юни, в култовия местен музикален клуб "Splash".

Точната дата на гастрола е 1-ви юни, вечерта (петък).

 

Припомняме, че в още началото на 2018 година популярните музиканти дадоха старт на своето първо национално клубно турне и гастролът в Свищов е поредната спирка от него.

От януари до момента Савов и Стелияна реализираха своите първи концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси и Плевен, а преди гастрола в Свищов, дуото ще гостува за първи път и в Севлиево, Варна и Бургас. През лятото предстоят и концертите в София, Несебър, Созопол, Пловдив, Габрово, Ловеч и Стара Загора.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево

Savov SteliyaВеликотърновският музикант и изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Севлиево. 

Участието ще се случи в началото на следващия месец, в култовия местен клуб "Кафе Театър".

Точната дата на гастрола е 04-ти май.

 

Гастролът в Севлиево е поредната спирка от първото национално клубно турне на музикантите.

От януари до сега музикалните звезди реализираха своите първи концерти в Горна Оряховица, Велико Търново, Троян и Арбанаси, а седмица преди гастрола в Севлиево дуото ще гостува за първи път и на сцената на кафе клуб "Бордо", в град Плевен. Концертът там ще се случи на 21-ви април (събота).

До средата на годината Савов и Стелияна ще гостуват още във Варна, Несебър, Созопол, Черноморец,  Бургас, София, Пловдив, Свищов, Габрово, Стара Загора и Ловеч.

 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Стелияна предстои да реализират участия и концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната

SAVOV MOMCHIL GO 2Популярният великотърновски музикант Петко Савов и световно известния оперен певец и бивш фронтмен на столичната ню уейв група „Мъртви Поети” - тенора Момчил Караиванов обявиха, че започнат съвместно концертно турне.

 

Музикантите се събират след близо две годишна пауза и дори вече реализираха своя първи гастрол за годината. Събитието се състоя на 31 март (събота) в набиращия все по-голяма популярност клуб "Piano Bar GO", в град Горна Оряховица.

Следващият концерт на колоритното мъжко дуо ще се състои на 12-ти май вечерта (събота), в бар клуб "Ривърсайд" в Троян.

 

До края на годината музикантите ще реализират концерти и в още няколко популярни музикални клубове в страната. Изпълнителите планира гастроли още в София, Плевен, Варна и Бургас.

Савов и бившият рокаджия и настоящ оперен тенор Момчил, вече потвърдиха, че вече водят преговори с няколко от великотърновските клубове и до края на месеца ще обявят дата за свой пореден концерт и в старата столица.

 

Припомняме, че Савов и Момчил започват съвместна работа преди повече от три години. Тогава музикантите се запознават и пеят заедно на сцената на музикалния театъра в старата столица. Скоро след това, обаче двамата решават да работят заедно и извън театъра и да реализират собствен музикален проект.

Първите им концерти се случват във Велико Търново през април 2015 година и преминават с изключителен успех и при голям зрителски интерес. Следват нови концерти и участия. Само за година Савов и Момчил успяват да реализират участия в почти всички популярни клубове във Велико Търново и категорично се превръщат в най-атрактивното мъжко дуо в региона. Поканите за участия и ангажиментите непрекъснато се увеличават .

Още тогава изпълнителите обявиха, че изявите им тепърва предстоят и няма да се ограничават само в рамките на Велико Търново.

Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен

MIRELASAVOVПопулярният музикант и изпълнител Петко Савов и най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова ще реализират ново съвместно гостуване в град Плевен.

 

Музикантите ще свирят и пеят отново заедно, в самото начало на лятото, а техен домакин този път ще бъде добиващия все по-голяма популярност местен клуб "Кафе Бордо".

 

Точната дата на гастрола е 2-ри юни, вечерта (събота).

 

Гостуването в този клуб е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия, при последвала нова покана от страна на мениджърите.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и региона, Савов и Мирела дадоха старт и на трето си по ред национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на своята поредна обиколката на страната още през януари, с концерти в най-популярните клубове в Горна Оряховица и Велико Търново, а от началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо вече успя да гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, както и на емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед". Предстоят първите за годината гастроли в Габрово и Добрич, а след концерта в Плевен, Савов и Мирела ще обявят и датите за своите първи гостувания в Бургас, Велинград, Кърджали, Пазарджик и Перник. 

Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян

SAVOV MOMCHIL GO 2Популярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и бившия фронтмен на столичната ню уейв група "Мъртви Поети" и настоящ оперен певец - тенора Момчил Караиванов, обявиха нова дата за свой пореден съвместен клубен концерт.

Събитието ще се случи в средата на следващия месец, а техен домакн този път ще бъде популярния бар клуб "Ривърсайд", в град Троян.

Точната дата на концерта е 12-ти май, вечерта (събота).

Освен гастрола в Троян, музикантите вече обявиха, че до края на 2018 година планират да реализират поредица от съвместни клубни концерти в страната. В края на месец март дуото гостува  за първи път на сцената на "Piano Bar GO" в Горна Оряховица, а след концерта в Троян Савов и Момчил ще реализират гастроли в популярни клубове в Плевен, Велико Търново и Варна.

 

Припомняме, че Савов и Момчил са бивши колеги от великотърновския музикален театър, където се запознават и работят. През 2015 година, отделно от работата в театъра, музикантите започват да реализират свои самостоятелни участия и на клубната сцена. Именно тогава се състояха и първите им съвместни концерти.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Момчил ще реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Фейсбук.

Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци

bojenci017Савов и обичаната великотърновска певица Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно гостуване в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт.

Поредното участие на музикантите ще се случи в средата на следващия месец. Точните дати на гастрола е 26 май, вечерта (събота).

 

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в луксозния клуб и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа и през цялата 2018 година.

Последният гастрол на дуото в елитния комплекс беше в самия край на миналата година и както винаги до сега отново премина с изключителен успех и много настроение.

Следващите участия на най-популярното великотърновско дуо в елитния комплекс очаквайте през лятото на 2018 година.

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300 

НАЧАЛО: 23:30 ч 

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България", певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Варна.

 

Участието ще се случи в средата на следващия месец, а техен домакин ще бъде емблематичния за морската ни столица хотел & ресторант "Одесос - Варна".

Точната дата на гастрола е 19-ти май, вечерта (събота).

Участието във Варна е по покана на мениджърите на елитния комплекс и е включено в първата национална обиколка на музикантите.

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с концертите в старата столица, Савов и Стелияна обявиха, че стартират поредица от гастроли и участия в клубовете в цялата страна, с което дадоха начало на своето първо съвместно национално клубно турне.

От януари до момента музикалните звезди реализираха своите първи концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян и Арбанаси, а преди гастрола във Варна дуото ще гостува за първи път и на клубовете "Бордо" и "Alive Bar" в Плевен и Бургас. През месеците май и юни Савов и Стелияна ще гостуват още в София, Пловдив, Несебър, Созопол, Черноморец, Севлиево, Габрово, Ловеч, Стара Загора и Свищов.

До края на месеца Савов и Стелияна ще обявят и останалите градове и дати, които ще включат в турнето. 

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас

Savov SteliyaПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Бургас. 

Участието ще се случи в средата на следващия месец, в култовия за поколения бургазлии  клуб "Alive Bar".

Точната дата на гастрола е 11-ти май.

Гастролът в Бургас е и всъщност поредната спирка от първата национална обиколка на музикантите.

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с концертите в старата столица, Савов и Стелияна обявиха, че стартират поредица от гастроли и участия в клубовете в цялата страна, с което дават начало на своето първо съвместно национално клубно турне.

От януари до момента музикалните звезди реализираха своите първи концерти в Горна Оряховица, Велико Търново, Троян и Арбанаси, а преди гастрола в Бургас дуото ще гостува за първи път и на сцената на кафе клуб "Бордо", намиращ се в центъра на град Плевен. Гастролът там ще се случи на 21-ви април.

До края на лятото Савов и Стелияна ще гостуват още във Варна, Несебър, Созопол, София, Пловдив, Севлиево, Свищов, Габрово, Ловеч и Стара Загора.

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Стелияна предстои да реализират участия, до края на 2018 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Добрич.

 

Участието на музикантите ще случи в началото на следващия месец.

Точната дата на гастрола е 5-ти май, вечерта (събота).

 

Домакин на събитието ще бъде новооткритият местен музикален клуб "Solo".

Припомняме, че още в началото на 2018 година музикантите обявиха, че подготвят новото си, трето по ред национално клубно турне и дори публикуваха датите на участията си за първото тримесечие на годината. Най-популярното великотърновско дуо вече реализира първите си клубни концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Свищов, Силистра, Павликени, Ямбол и Троян. До края на май, освен участието в Добрич, предстоят и първите за годината гастроли във Варна, Габрово и Плевен, след което музикантите ще обявят и всички останали градове и клубове, които ще включат в своята нова обиколка на страната.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май

Savov SteliyaПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обявиха нова дата за свое съвместно участие във Велико Търново.

 

Събитието ще се случи на връх празника на българската просвета и култура и на славянската писменост, а именно на 24 май. Домакин на концерта отново ще бъде популярният "Piano Live Club PLAY,"  намиращ се в центъра на старата столица.

Припомняме, че музикантите работят заедно вече повече от три години и имат зад гърба си редица изключително успешни и запомнящи се съвместни изяви. Последният съвместен лайв на Савов и Стелияна в "PLAY", беше в началото на месец март, тази година и премина с изключителен успех и при голям зрителски интерес. По тази причина, още тогава изпълнителите потвърдиха, че ще реализират и нови участия в клуба.

 

Припомняме cъщо, че наред с концертите и участията във Велико Търново, в началото на 2018 година музикантите дадоха старт на своето първо съвместно национално клубно турне и вече реализираха своите първи гастроли в градовете Горна Оряховица и Троян.

Следващите концерти на Савов и Стелияна ще бъдат във Варна, Несебър, Созопол, София, Пловдив, Плевен, Севлиево, Свищов, Габрово, Ловеч и Стара Загора.

Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS

NEW REKLAMA MAXIMUS FINALВеликотърновският музикант и изпълнител Петко Савов и певицата Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно гостуване в култовия пиано бар "МАКСИМУС", намиращ се в центъра на старата столица.

Най-популярното великотърновско дуо ще свири и пее в клуба след близо двегодишно прекъсване.

Участието на музикантите в най-старият великотърновски пиано бар и един от първите в страната, ще се случи в самото начало на месеца.

Точната дата на събитието е 2-ри април, вечерта.

Освен тази дата, Савов и Мирела вече потвърдиха, че въпреки ангажиментите си в страната, не е изключено до края на 2018 година да гостуват отново в популярния клуб.

 

Припомняме, че "Максимус" е създаден от Мирела Величкова и има дългогодишна история и традиции. Дълго време той е бил единственият пиано бар в старата столица и с него е свързана голяма част от баровата култура в града и региона. В него са гостували много от най-популярните български музикални звезди. Там до скоро се случваха и годишните срещи (купони) на великотърновските музиканти. Следва кратко прекъсване, до преди две години, когато Савов и Мирела отново се завръщат и бяха основни музиканти в клуба. Именно в "Максимус" за първи път в града Савов реализира една от най-атрактивните за времето си програми - нощно лайф шоу "Пеещи Сервитьори", което се радваше на голям успех.

Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO

SAVOV MOMCHIL GO 2Популярният великотърновски музикант Петко Савов и бившия фронтмен на столичната ню уейв група "Мъртви Поети" и настоящ оперен певец - тенора Момчил Караиванов, обявиха дълго чаканата дата за свой пореден съвместен клубен концерт.

 

Събитието ще се случи в самия край на месеца, като точната дата е 31-ви март , вечерта (събота).

Домакин на концерта ще бъде набиращият все по-голяма популярност "Бар Клуб Пиано" (познат още с името Piano Bar GO), намиращ се в центъра на град Горна Оряховица.

 

Припомняме, че Савов и Момчил са бивши колеги от великотърновския музикален театър, където се запознават и работят заедно. През 2015 година, отделно от работата в театъра, музикантите започнаха да реализират свои участия на клубната сцена. Именно тогава се състояха и първите им съвместни концерти.

 

Освен гастрола в Горна Оряховица, музикантите обявиха, че до края на 2018 година планират да реализират още няколко съвместни концерта в страната. Следващите градове, които Савов и Момчил ще посетят до края на лятото са Велико Търново, Варна, Плевен и Троян.
Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Момчил ще реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Фейсбук.

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo

STELY SAVOVПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова обявиха нова дата за свое съвместно участие в старата столица.

Лайфът ще се състои в началото на месец април, а техен домакин този път ще бъде добиващия все по-голяма популярност FAMOUS BAR, намиращ се в сградата на музикалния театър, в старорестолния град.

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в клуба на 7-ми април, вечерта (събота).

 

Междувременно, с настъпването на новата 2018 година, музикантите вече дадоха старт и на своето първо съвместно национално музикално турне, с което предстои да обиколят популярните клубове в цялата страна.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна планират ще реализират участия и концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Още статии ...

 1. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 2. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 3. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 4. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 5. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 6. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 7. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 8. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 9. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 10. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 11. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 12. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 13. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 14. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 15. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 16. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 17. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 18. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 19. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 20. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 21. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 22. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 23. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 24. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 25. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 26. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 27. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 28. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 29. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 30. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 31. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 32. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 33. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 34. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 35. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 36. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 37. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 38. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 39. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 40. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 41. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 42. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 43. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 44. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 45. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 46. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 47. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 48. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 49. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 50. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 51. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 52. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 53. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 54. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 55. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 56. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 57. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 58. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 59. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 60. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 61. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 62. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 63. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 64. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 65. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 66. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 67. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 68. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 69. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 70. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 71. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 72. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 73. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 74. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 75. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 76. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 77. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 78. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 79. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 80. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 81. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 82. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 83. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 84. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 85. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 86. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 87. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 88. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 89. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 90. Савов пуска нов сингъл през октомври
 91. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 92. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 93. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 94. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 95. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 96. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 97. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 98. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 99. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 100. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 101. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 102. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 103. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 104. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 105. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 106. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 107. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 108. САВОВ стартира национално клубно турне
 109. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 110. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 111. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 112. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 113. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 114. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 115. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 116. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 117. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 118. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 119. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 120. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 121. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 122. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 123. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 124. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 125. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 126. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 127. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 128. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 129. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 130. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 131. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 132. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 133. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 134. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 135. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 136. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 137. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 138. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 139. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 140. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 141. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 142. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 143. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 144. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 145. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 146. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 147. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 148. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 149. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 150. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 151. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 152. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 153. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 154. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 155. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 156. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 157. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 158. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 159. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 160. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 161. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 162. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 163. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 164. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 165. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 166. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 167. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 168. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 169. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 170. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 171. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 172. BurgeRing House... едно ново начало
 173. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 174. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 175. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 176. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 177. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 178. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 179. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 180. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 181. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 182. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 183. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 184. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 185. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 186. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 187. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 188. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 189. Предстоящи участия във великотърновският театър
 190. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 191. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 192. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 193. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 194. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 195. SAVOV в екипа на BBR TV
 196. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 197. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 198. Годишен купон на музикантите в старата столица
 199. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 200. "Хубавата Елена" излиза в турне
 201. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 202. Предстоящи спектакли през февруари
 203. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 204. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 205. Участия в бар TREMOL
 206. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 207. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 208. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 209. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 210. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 211. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 212. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 213. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 214. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 215. Савов започна репетиции с Националната опера
 216. Савов отново на път с великотърновската оперета
 217. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 218. Операта "Травиата" отново на сцена
 219. Отпада планираното турнето в Истанбул
 220. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 221. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 222. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 223. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 224. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 225. "Българи от старо време" отново в турне
 226. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 227. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 228. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 229. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 230. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 231. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 232. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 233. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 234. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 235. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 236. Концерт по случай деня на Народните будители
 237. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 238. Статия във вестник "24 часа"
 239. "Българи от старо време" в турне
 240. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 241. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 242. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 243. Участие в хоров фестивал в Габрово
 244. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 245. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 246. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 247. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 248. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 249. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 250. Годишно парти на музикантите от старата столица
 251. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 252. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 253. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 254. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 255. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 256. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 257. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 258. Коледен концерт в търновския театър
 259. Почина големият Пламен Ставрев
 260. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 261. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 262. "Страната на усмивките" отново на сцена
 263. "Травиата" отново през ноември
 264. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 265. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 266. SAVOV започна репетиции с рок банда
 267. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 268. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 269. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 270. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 271. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 272. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 273. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 274. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 275. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 276. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 277. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 278. За наградата "Златен Орфей"
 279. "Страната на усмивките" отново на сцена
 280. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 281. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 282. За музикантската среща във Велико Търново
 283. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 284. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 285. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 286. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 287. Романтична оперета за деня на влюбените
 288. Савов отново на турне с търновската оперета.
 289. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 290. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 291. Коледен концерт на търновския театър
 292. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 293. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 294. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 295. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 296. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 297. Савов на сцената на музикалния театър в София
 298. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 299. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 300. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 301. Савов в квартет "ИРИС"
 302. Участие в театрален фестивал в Бургас
 303. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 304. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 305. "Страната на усмивките" в Монтана
 306. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 307. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 308. Участие в общински празник на хоровата музика
 309. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 310. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 311. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 312. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 313. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 314. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 315. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 316. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 317. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 318. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 319. Савов на една сцена с Националната опера
 320. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 321. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 322. Участие в Коледен концерт в София
 323. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 324. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 325. Предстоящ коледен концерт
 326. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 327. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 328. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол