Вход

Новини

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица

Steliyana SavovПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обявиха нова дата за свое съвместно участие в град Горна Оряховица.

Събитието ще се случи в самия край на тази седмица, като точната дата е 18-и ноември, вечерта (събота). Домакин на концерта отновво ще бъде набиращият все по-голяма популярност "Piano Bar GO", намиращ се в центъра на железничарския град.

Припомняме, че музикантите работят заедно вече повече от три години и имат зад гърба си редица изключително успешни и запомнящи се изяви в голяма част от попуярните пиано барове и нощни клубове в страната. Последният съвместен лайф на Савов и Стелияна и първи в този клуб, се случи през месец август, тази година.

Още тогава обаче, изпълнителите дадоха заявка, че до края на 2017 ще гостуват поне още веднъж в родния на Стелияна град Горна Оряховица.

 

Освен този гастрол, до края на годината музикантите планират да реализират още два концерта в София и Плевен.

Тоните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица

SAVOVMIRELA PBGO3Савов и певицата Мирела Величкова обявиха още една дата за свое съвместно участие в пиано бара, в град Горна Оряховица.

 

Музикнтите ще свирят и пеят заедно в Piano Bar GO още в края на тази седмица.

Точнатита дата на участието е 17-ти ноември, вечерта (петък).

 

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в Горна Оряховица (и в този клуб) в края на месец май, като представянето им тогава премина с изключителен успех. Последваха нови гостувания и още няколко прекрасни лятни лайфа.

 

 

Музикантите гостуваха последно в клуба в началото на месец октомври и отново се радваха на голям зрителски интерес, поради което отново получават покана за гостуване в железничарския град.

Очаква се изпълнителите да гостуват поне още веднъж до края на 2017 година.

Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов

KristinaNguenЕкзотичната красавица Кристина Нгуен ще е главната героиня в новото видео на популярния великотърновски изпълнител Петко Савов.

 

Младата и изключително чаровна девойка е с виетнамски произход и е професионален модел със сериозен опит зад гърба си. От известно време Кристина започна да се появява и във видео продукции на родни музикални лейбъли и популярни български изпълнители.

Името на сексапилната красавица нашумя още повече и покрай участието и в последното видео на един от новите изпълнители от лейбъла на Графа - рапъра Искрата. 

 

"Избрах Кристина защото има наистина рядка естествена красота. Освен идеалните си мерки, тя има изключително запомнящо се лице и грабва хората от първия миг, в който я видят. До момента не бях използвал професионален модел в работата си, но пък винаги съм залагал на естественото в хората и на това, което ме е впечатлявало от пръв поглед. Сигурен съм, че Кристина веднага ще се хареса на  зрителите, а защо не и да привлече огромен интерес към песента. Вижте какво направи красавицата от клипа на "Despacito"... Говори се, че успехът на парчето се дължи до голяма степен именно на момичето снимано във видеото."

 

Снимките вече започнаха, а видеото се надявам да стане до края на годината.", споделя още музиканта.

 

Припомняме, че "Ти не разбра" е четвъртият пореден самостоятелен сингъл на Савов, а неговата радио премиера се състоя в деня на музиката 1-ви октомври. Песента е по музика и текст на Савов, а работата по видеото е поверена на екип от професионалисти, начело с оператора Валентин Русанов и режисьора Емил Йорданов.

Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт

KANTILENA SLOVAKIAСавов ще пее отново с колегите си от смесен хор "Кантилена" на техният предстоящ коледен концерт, в старата столица.

Концертът на популярният великотърновски състав, с диригент Анета Павлова,  ще се случи в средата на следващия месец. Точната дата на събитието е 14-и декември, вечерта.

Освен певците от "Кантилена" обаче, в концертната програма участие ще вземе и другият именит великотърновски вокален състав, а именно смесен хор "Царевец", с главен диригент Диян Диханов. 

В програмата, освен любими и обичани на поколения българи коледни песни, са включени още редица класически хорови произведения, музика от съвременни български и чужди композитори и др. На сцената ще прозвучат и няколко популярни български поп и рок песни, аранжирани за хорово пеене и които ще бъдат изпълнени едновременно от всички участници в концерта.

Музикантите обещават и още музикални изненади на своите почитатели.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: ЗАЛАТА НА ЧИТАЛИЩЕ "НАДЕЖДА" (В. ТЪРНОВО)

НАЧАЛО: 18:30 ч

ВХОД: СВОБОДЕН 

Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище

NM2017Великотърновските изпълнители Петко Савов и Мирела Величкова ще реализират второто си съвместно гостуване в популярния клуб „No Mercy Classic Bar”, намиращ се в центъра на град Търговище.

 

Музикантите ще свирят и пеят отново заедно в елитния клуб, в две последователни вечери, в края на следващия месец.


Точните дати на предстоящите участия са 22-и и 23-и декември (петък и събота).

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в Търговище и в този клуб, в средата на месец май, тази година. Участията преминаха с изключителен успех и при голям зрителски интерес, поради което музикантите още тогава споделиха, че със сигурност ще реализират и нови лайфове в клуба, през настоящата година.

 

Най-популярното великотърновско дуо допълва, че е изключително доволно от топлото посрещане и изминалите концерти и с най-голямо удоволствие ще гостува в клуба и през следващата 2018 година.

Точните дати на всички предстоящи участия на Савов и Мирела ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември

bojenci017Савов и певицата Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт.

 

Музикантите ще гостуват отново в луксозния пиано бар точно на връх празника на всички студенти.

Точната дата на участието е 8-ми декември, вечерта (петък).

 

Най-популярното великотърновско дуо е поканено да гостува в Боженци и още веднъж през следващия месец. Точната дата на участието е 30-и декември, вечерта.

 

 

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300 

НАЧАЛО: 23:30 ч

Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата

Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра

SAVOV MIRELA 2017Популярният великотърновски изпълнител Петко Савов и певица Мирела Величкова ще реализират ново съвместно гостуване в град Силистра.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град в средата на месец декември, а техен домакин отново ще бъде добиващият все по-голяма популярност местен пиано бар "ARTISTIC".

Точните дати на участията са 15 и 16 декември, вечерта (петък и събота).

 

Гостуването в този клуб е второ поредно за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия и през следващата година. Музикантите гостуваха за първи път в бара, две последователни вечери, в средата на месец октомври, като участието им премина с изключителен успех и при голям интерес от страна на местната публика.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и другите популярни клубове, извън границите на Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), от началото на новата година, Савов и Мирела не спират да търсят и нови лайф клубове, в които да гостуват.

Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград

NM2017Великотърновските изпълнители Петко Савов и Мирела Величкова ще реализират поредното си съвместно гостуване в популярния клуб „No Mercy Classic Bar”, намиращ се в центъра на град Разград.

 

Музикантите ще свирят и пеят отново заедно в елитния клуб, в две последователни вечери, още в края на тази седмица.


Точните дати на участията са 27-и и 28-и октомври (петък и събота).

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в Разград през месец юли. Участията преминаха с изключителен успех и при голям зрителски интерес, поради което музикантите още тогава споделиха, че със сигурност ще реализират и нови лайфове в клуба, през настоящата година.

Най-популярното великотърновско дуо допълва, че не е изключено да гостува и още веднъж в пиано бара.

Точните дати на всички предстоящи участия ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян

SAVOV MIRELA SPLASHСлед невероятния успех на първият си съвместен лайф в Троян, Савов и Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие в клуб "Ривърсайд", намиращ се в центъра на града.

 

Точната дата на вторият планиран концерт е 25-и ноември, вечерта (събота).

Припомняме, че най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път в града и в този клуб на 14-и октомври, когато беше и празника на град Троян.

Представянето на музикантите тогава премина изключително успешно и при голям зрителски интерес. По тази причина почти веднага след гостуването Савов и Мирела получиха нова покана за участие в популярния клуб.

Не е изключено музикантите да реализират още един концерт до края на годината, както и да планират участия и през новата 2018 година. 

Точните дати на предстоящите участия ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци

bojenci017Савов и певицата Мирела Величкова обявиха нови дати за свои съвместни участия в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт.

 

Първото от общо трите планирани участия ще се случи още в самото начало на следващия месец, а именно на 2-ри декември, вечерта (събота). 

 

Седмица по-късно музикантите отново са поканени да свирят и пеят заедноч този път по случай студентския празник 8-ми декември. Партито е с начален час 23:30 ч.

 

Последният за 2017-та гастрол на дуото, в луксозния пиано бар, ще се случи  в самият край на годината.

Точната дата на последния за годината лайф е 30-и декември.

 

Най-популярното великотърновско дуо обяви, че ще продължи реализира участия в Боженци и през следващата година.

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300 

НАЧАЛО: 23:30 ч

Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO

SAVOV MIRELA SPLASHСавов и певицата Мирела Величкова обявиха нови дати за свои съвместни участия в пиано бара в Горна Оряховица (Piano Bar GO).

 

Музикантите обявиха, че ще реализират още две нови участия, които ще се случат в средата и в края на тази седмица.

Точнатите дати на участията са 04 и 06 октомври, вечерта.

 

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в Горна Оряховица (и в този клуб) в края на месец май, като представянето им тогава премина с изключителен успех. Последваха нови гостувания и още няколко прекрасни лятни лайфа. Музикантите гостуваха последно в клуба в началото и в края на септември и отново се радваха на голям зрителски интерес, поради което отново получават покана за гостуване в железничарския град.

 

Очаква се изпълнителите да свирят и пеят в клуба и през следващите два месеца на 2017 година.

Точните дати ще бъдат обявени тук, както и в страницата на Piano Bar GO във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй

SAVOV MIRELA SPLASHНай-популярното великотърновско дуо обяви нови дати за свои съвместни участия в пиано бар "La Roccia", в град Козлодуй

Савов и певицата Мирела Величкова, които се превърнаха в едни от любимците на местната публика, решиха да зарадват своите приятели и почитатели, като обявиха, че ще гостуват отново в крайдунавския град. 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в Козлодуй отново в самото начало на следващия месец.

Точните дати на гастрола са 3 и 4 ноември (петък и събота).

Музикантите добавиха още, че планират да продължат да реализират участия в Козлодуй и през следващата 2018 година, при това доста по-често от обичайното.

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в "La Roccia" в началото на 2016. Представянето им тогава премина с голям успех и при изключително голям зрителски интерес. По тази причина музикантите получиха нови покани за гостуване, които с удоволствие и без колебание приеха. Последното гостуване на великотърновските изпълнители бе през пролетта на тази година.

Савов и Мирела споделят, че пиано барът в Козлодуй се превърна в една от любимите им сцени и с нетърпение очакват новите си изяви там. 

Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра

SAVOV MIRELA 2017Популярният изпълнител Петко Савов и великотърновската певица Мирела Величкова ще реализират ново съвместно гостуване в град Силистра.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град в средата на следващия месец, а техен домакин този път ще бъде добиващият все по-голяма популярност местен пиано бар "ARTISTIC".

Точните дати на участията са 20 и 21 октомври, вечерта (петък и събота).

Гостуването в този бар е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия, при последвала нова покана от страна на мениджърите.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и другите популярни клубове, извън границите на Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), от началото на новата година, Савов и Мирела не спират да търсят и нови лайф клубове, в които да гостуват.

Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян

 

SAVOV MIRELA SPLASHНай-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно гостуване в град Троян. Участието ще се случи в популярния местен клуб "RIVERSIDE", намиращ се в центъра на града.

 

Музикантите са поканени да свирят и пеят заедно в клуба на връх празника на града.

Точната дата на събитието е 14-и октомври, вечерта (събота).

 

Припомняме, че от началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново, в които музикантите вече редовно гастролират, Савов и Мирела стартираха поредица от дебютни участия в градове и клубове, в които не са гостували до момента.

От януари до сега, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира първите си гостувания в Горна Оряховица, Търговище, Разград, Кюстендил, Смолян, Благоевград, Свищов, Плевен, Антоново, Карлово, Силистра, Сливен, Несебър, Банско и Обзор. Предстоят и първите за музикантите участия във Велинград, а след Троян, Савов и Мирела ще обявят и датите за своите първи гастроли във Варна и Бургас. 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица

SAVOVMIRELA PBGO2Савов и певицата Мирела Величкова обявиха нови дати за свои съвместни участия в пиано бара в Горна Оряховица (Piano Bar GO).

 

Музикантите обявиха, че ще реализират още две нови участия, които ще се случат още в края на тази седмица.

Точнатите дати на гастрола са 29 и 30 септември, вечерта (петък и събота).

 

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в Горна Оряховица (и в този клуб) в края на месец май, като представянето им тогава премина с изключителен успех. Последваха нови гостувания и още няколко прекрасни лятни лайфа. Музикантите гостуваха последно в клуба в началото на септември и отново се радваха на голям зрителски интерес, поради което отново получават покана за гостуване в железничарския град.

 

Очаква се изпълнителите да свирят и пеят в клуба и през следващите три месеца на 2017 година.

Точните дати ще бъдат обявени тук, както и в страницата на Piano Bar GO във Facebook.

Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци

bojenci017Савов и певицата Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт.

 

Музикантите ще гостуват отново в луксозния пиано бар в края на този месец.

Точната дата на участието е 23-и септември, вечерта (събота).

 

Най-популярното великотърновско дуо обяви, че ще продължи реализира участия в Боженци и през есента и зимата.

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300 

НАЧАЛО: 23:30 ч

Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско

SAVOV MIRELA SPLASHНай-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно гостуване в Банско. Участието  ще се случи в елитния и популярен пиано бар „Синг Синг”, намиращ се в петзвездния КЕМПИНСКИ ХОТЕЛ ГРАНД АРЕНА БАНСКО.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в луксозния комплекс две последователни вечери, в самият край на следващия месец.

Точните дати на гастрола са 25-и и 26-и август (петък и събота).

Припомняме, че от началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица и клубовете извън Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), Савов и Мирела стартираха поредица от дебютни участия в градове и клубове, в които не са гостували до момента.

 

От януари до сега, най-популярното великотърновско дуо вече успя да реализира първите си гостувания в Горна Оряховица, Търговище, Разград, Кюстендил, Смолян, Благоевград, Свищов, Плевен, Антоново, Карлово, Силистра, Сливен, Несебър и Обзор. Предстоят и първите за музикантите участия във Велинград, а след Банско, Савов и Мирела ще обявят и датите за своите първи гастроли във Варна и Бургас.

 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO

SAVOV STELIYANA GOПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България", певицата Стелияна Христова, обявиха дълго чаканата дата за своят втори летен клубен концерт, през тази година.

 

Събитието ще се случи в началото на следващия месец, като точната дата е 4-и август (петък), вечерта.

Домакин на концерта ще бъде набиращият все по-голяма популярност "Бар Клуб Пиано" (познат още с името Piano Bar GO), намиращ се в центъра на Горна Оряховица.

Припомняме, че музикантите работят заедно повече от три години и вече имат зад гърба си поредица от няколко изключително успешни и запомнящи се изяви в голяма част от елитните великотърновски пиано барове и нощни клубове. Поради голямата и непрекъсната ангажираност и на двамата изпълнители обаче, съвместните им изяви се случват сравнително рядко. Последният миналогодишен съвместен лайф на Савов и Стелияна, бе едва през лятото.

 

В началото на 2017 година обаче, изпълнителите отново дадоха знак, че ще излязат заедно на сцената, като обещаха, че ще реализират два съвместни клубни концерта, един във Велико Търново и още един, в родния на Стелияна град Горна Оряховица. Концертът в старата столица вече се случи в края на миналия месец, в култовия за болярите клуб "Спайдър" и премина с изключителен успех. Месец по-късно Савов и Стелияна обявяват и датата за участието си в Горна Оряховица.

 

Музикантите не крият, че не е изключено да направят още концерти заедно, но те едва ли ще се случат до края на лятото. Признаха също, че е напълно възможно да запишат и своя дуетна песен, с която да зарадват своите верни почитатели и фенове.

Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща

KANTILENA SLOVAKIAСавов и колегите му от смесен хор "Кантилена" се завърнаха от поредното си европейско турне.

 

Певците, с главен диригент Анета Павлова, отпътуваха от България в средата на месец юли и след успешно представяне на международна сцена, се завърнаха на 24-и, вечерта.

 

Обиколката на елитните великотърновски музиканти включи посещението на три европейски столици, като основна цел на турнето бе представяне на страната в престижен международен музикален фестивал, позициониран на няколко сцени в централната част на Прага. Освен изявите в Чешката столица обаче, Савов и колегите му имаха възможността отново да посетят и Будапеща (Унгария) и Австрийската столица Виена, където певците вече са изнасяли концерти, през годините.

 

След успешното си представяне и завръщане в родината, музикантите ще направят кратка пауза, след което веднага започват репетиции и подготовка за концерти през новият творчески сезон.

Още статии ...

 1. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 2. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 3. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 4. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 5. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 6. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 7. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 8. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 9. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 10. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 11. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 12. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 13. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 14. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 15. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 16. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 17. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 18. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 19. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 20. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 21. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 22. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 23. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 24. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 25. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 26. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 27. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 28. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 29. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 30. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 31. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 32. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 33. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 34. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 35. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 36. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 37. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 38. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 39. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 40. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 41. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 42. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 43. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 44. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 45. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 46. Савов пуска нов сингъл през октомври
 47. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 48. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 49. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 50. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 51. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 52. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 53. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 54. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 55. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 56. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 57. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 58. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 59. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 60. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 61. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 62. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 63. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 64. САВОВ стартира национално клубно турне
 65. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 66. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 67. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 68. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 69. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 70. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 71. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 72. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 73. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 74. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 75. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 76. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 77. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 78. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 79. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 80. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 81. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 82. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 83. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 84. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 85. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 86. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 87. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 88. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 89. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 90. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 91. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 92. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 93. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 94. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 95. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 96. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 97. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 98. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 99. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 100. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 101. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 102. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 103. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 104. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 105. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 106. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 107. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 108. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 109. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 110. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 111. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 112. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 113. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 114. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 115. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 116. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 117. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 118. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 119. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 120. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 121. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 122. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 123. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 124. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 125. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 126. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 127. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 128. BurgeRing House... едно ново начало
 129. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 130. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 131. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 132. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 133. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 134. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 135. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 136. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 137. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 138. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 139. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 140. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 141. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 142. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 143. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 144. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 145. Предстоящи участия във великотърновският театър
 146. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 147. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 148. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 149. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 150. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 151. SAVOV в екипа на BBR TV
 152. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 153. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 154. Годишен купон на музикантите в старата столица
 155. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 156. "Хубавата Елена" излиза в турне
 157. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 158. Предстоящи спектакли през февруари
 159. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 160. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 161. Участия в бар TREMOL
 162. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 163. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 164. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 165. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 166. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 167. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 168. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 169. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 170. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 171. Савов започна репетиции с Националната опера
 172. Савов отново на път с великотърновската оперета
 173. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 174. Операта "Травиата" отново на сцена
 175. Отпада планираното турнето в Истанбул
 176. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 177. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 178. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 179. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 180. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 181. "Българи от старо време" отново в турне
 182. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 183. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 184. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 185. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 186. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 187. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 188. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 189. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 190. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 191. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 192. Концерт по случай деня на Народните будители
 193. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 194. Статия във вестник "24 часа"
 195. "Българи от старо време" в турне
 196. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 197. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 198. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 199. Участие в хоров фестивал в Габрово
 200. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 201. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 202. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 203. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 204. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 205. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 206. Годишно парти на музикантите от старата столица
 207. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 208. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 209. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 210. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 211. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 212. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 213. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 214. Коледен концерт в търновския театър
 215. Почина големият Пламен Ставрев
 216. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 217. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 218. "Страната на усмивките" отново на сцена
 219. "Травиата" отново през ноември
 220. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 221. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 222. SAVOV започна репетиции с рок банда
 223. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 224. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 225. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 226. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 227. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 228. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 229. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 230. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 231. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 232. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 233. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 234. За наградата "Златен Орфей"
 235. "Страната на усмивките" отново на сцена
 236. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 237. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 238. За музикантската среща във Велико Търново
 239. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 240. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 241. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 242. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 243. Романтична оперета за деня на влюбените
 244. Савов отново на турне с търновската оперета.
 245. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 246. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 247. Коледен концерт на търновския театър
 248. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 249. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 250. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 251. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 252. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 253. Савов на сцената на музикалния театър в София
 254. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 255. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 256. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 257. Савов в квартет "ИРИС"
 258. Участие в театрален фестивал в Бургас
 259. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 260. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 261. "Страната на усмивките" в Монтана
 262. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 263. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 264. Участие в общински празник на хоровата музика
 265. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 266. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 267. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 268. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 269. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 270. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 271. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 272. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 273. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 274. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 275. Савов на една сцена с Националната опера
 276. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 277. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 278. Участие в Коледен концерт в София
 279. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 280. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 281. Предстоящ коледен концерт
 282. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 283. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 284. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол