Вход

Новини

Пианистът Аспарух Бойлов се присъедини към екипа на Савов

8FB10A07-1742-496C-BBC6-D06EC52A9462Аспарух Бойлов е действащ пианист вече повече от 15 години. Неговото име се споменава с възхищение и от публиката, и от колегите, с които е работил. Той е един от успешните млади български джаз пианисти, чиято любов към музиката го отвежда далеч извън пределите на родината.

 

Работил е с музиканти от ”Бродуей”, свирил е с пианиста на Франк Синатра, саксофониста на Рей Чарлз и обиколил буквално половината свят.

 

Аспарух е възпитаник на музикалното училище в Стара Загора, а по-късно завършва “Поп и джаз пиано” в музикалната Академия в София.

 

Съвсем млад заминава за Мароко, влюбва се в пътешествията и решава, че ще работи като гастролиращ музикант. Аспарух реализира турнета в Нова Зеландия, Мексико, Хондурас, целия Карибски остров, Австралия, Хаваи, Бахамите, Френска Полинезия, Маями и Рио. Голям белег в живота му оставя и работата в Аляска. Освен неописуемите земни красоти, там Аспарух преоткрива и другата си голямата любов (освен музиката) - Кристина, която е негова певица по това време и на която решава да предложи брак, докато са на сцената. Следват нови съвместни изяви и още десетки екзотични страни.

 

Аспарух и Кристина, обаче мечтаят за реализация в България. Започват да се чувстват и малко “пренаситени”. Така двамата решават да се приберат у дома и да се установят във Велико Търново, от където е Кристина.

 

В старата столица Аспарух се среща и запознава със Савов, който му предлага да работят заедно. По това време, освен с участия и собствена музика, популярният великотърновски музикант се занимава активно с продуциране и музикален мениджмънт в региона.

 

Аспарух започва репетиции с всички певици, които търновският музикант менажира, а първите съвместни участия са планирани за декември.

Най-близкият предстоящ ангажимент на Аспарух е участие с младата великотърновска певица Християна Цветкова, а в средата на месеца той ще бъде представен на местната публика и със самостоятелен инструментален концерт, в един от най-елитните търновски клубове.

 

До края на 2019 година Аспарух ще излезе на сцена още с победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова, оперния тенор Момчил Караиванов, както и с една от живите легенди на родната пиано бар култура - певицата Мирела Величкова.

Стелияна Христова и Савов с концерт на 8 декември

D235B1F2-312C-456C-87C5-7ACD0D045F18Победителката в първият сезон на “Гласът на България’ Стелияна Христова и Великотърновския музикант Петко Савов ще изнесат празничен Концерт в старата столица.

 

Концертът е по повод празника на българските студенти и ще се състои на 8 декември вечерта, в един от най-новите великотърновски клубове.

 

”Ще чуем любими български и световни хитове, изпълнени на световно ниво” категорични са мениджърите на заведението, които вече приемат резервации на  събитието.

 

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред най-търсените клубни музиканти в страната и по традиция се радват на голям интерес от страна на местната публика. 

 

Това е първото гостуване на дуото в клуба, но те вече потвърдиха че ще реализират участия и през новата 2020 година. 

Християна Цветкова и Савов на сцената на Old Capital’s Bar

2CBE5875-BA62-45A5-AD3B-82DB3F73C82FПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и младата певица Християна Цветкова обявиха нова дата за участие във Велико Търново.

 

Събитието ще се състои още в края на седмицата, а техен домакин този път ще бъде новооткрития великотърновски “Old Capital’s Bar”.

Точната дата на концерта е 8 ноември, вечерта (петък).

 

Припомняме, че Християна е най-новото лице в лейбъла на Савов, а нейният дебют се случи в началото на лятото.

Представянето на младата певица премина повече от успешно и предизвика истински фурор в старата столица. Някои от местните медии я обявиха за новата музикална сензация. Савов и Християна препълниха един от най-новите и елитни клубове във Велико Търново и пяха заедно повече от 3 часа.

Последваха нови участия и нови аплодисменти за младата певица.

 

Това е първото гостуване на музикантите в “Old Capital’s Bar”, но те вече потвърдиха, че ще реализират и нови участия в клуба.

Мирела Величкова - певицата с кадифения глас

E6FEED0F-B176-4D4C-B750-7AC7FB432DD0Мнозина от вас, които редовно посещават пиано баровете в страната, я познават добре. Тя е една от най-обичаните великотърновски певици, наричат я още и една от живите легенди на пиано бар културата у нас и певицата с кадифения глас. Позната и като вокалистка в Дикси Бенд Велико Търново.

 

Коя е Мирела Величкова и какво незнаем за нея?

 

Оказва се, че Мирела има натрупан огромен опит и тук, и зад граница - и все с именити музиканти.

Излиза на сцена когато е едва 14-годишна и не е спирала да пее до ден днешен. Признава, че не е мечтала да стане певица, било е писано, станало “случайно”, до някъде и естествено. В семейството и все пак има доста музиканти. Нейната майка пее в хор, а баща и е барабаниста на популярния през 60-те “Джаз Банд”. Брат и също е професионален музикант.

 

В седми клас, като на шега я канят на прослушване в оркестъра на местното читалище и така започва всичко. Не след дълго вече пее в оркестъра на Младежкия дом в Горна Оряховица. Споделя, че ръководителят на тези два състава - Милко Тодоров, е изиграл основна роля за това да стане певица. Тук се запознава и с музикантите от “ФСБ”, като именно Константин Цеков (пианиста на групата) е първият който и казва, че има кадифено звучене в гласа.

 

Не след дълго Мирела вече е професионална певица и работи в популярните оркестри на Наско - Материала и Митко - Комуто, местните дуайени на забавната музика.

 

След завършване на средното си образование, Мирела постъпва в Естрадния отдел на Консерваторията. Там учи заедно с Васил Петров, Симеон Джуров, Звезди Керемедчиев, Стенли, Нелко Коларов и още куп имена, които след време ще станат емблематични за родната сцена.

 

Мирела обаче решава, че няма да търси популярност в България и иска да се развива като певица в чужбина. Заминава за бивша Югославия. Там е с група търновски музиканти, но изкарва едва няколко месеца. Разказва, че изпитва огромна носталгия и решава да се прибере. Известно време работи у нас, след което отново иска да пробва навън. Заминава за Варна, където с нова група започва усилена подготовка за работа в западна Европа. 

 

Там, съвсем неочаквано на вратата и позвънява Благовест Аргиров, който я кани да стане вокалистка в тяхната формация. Оказва се, че търси певица по това време, чул за нея от колеги и решил да я издири. Мирела веднага приема и не след дълго, вече е част от група “УКВ 103”. В нея е заедно със Соня Васи, с която бързо се сприятеляват и имат много забавни случки. В концертите им участва и “Веда Балет”.

 

С братя Аргирови Мирела реализира поредица от концерти и турнета в Норвегия, Германия и България. Знакови са и двете им турнета в бившия Съветски Съюз. По време на едното от тях само за три месеца изнасят над 100 концерта във всички столици на републиките. В Москва правят по два концерта на ден, пред 10 000-на публика. 

 

По време на тези концерти Мирела има възможността да се запознае и обменя опит с имена като Кичка Бодурова, Йорданка Христова, Бисер Киров, Росица Кирилова, Георги Христов, Васил Найденов, Нели Рангелова др. Спомня си как големият Тодор Колев я вика на сцената “за да станат по двойки” и така заедно - Нели Рангелова, Данчо Капитанов, Тодор Колев и Мирела Величкова изпълняват ”Summertime”.

Разказва и за моментите когато е в България. “В Шатрата в Правец съм пяла на Тодор Живков, Цола Драгойчева и целия тогавашен елит, а в зората на демокрацията с Илия Ангелов пеехме в култовия ресторант “Олимп”.

В края на 80-те, Мирела работи във вариететни програми, а малко по-късно е поканена в група “Midnight Express”, с която следващите девет години гастролират в Норвегия, Финландия и Германия. През 90-те напуска групата и създава своя формация “New Vision”, с която отново излиза да работи в чужбина.

 

Това е и времето, когато Мирела вече е станала майка. Осъзнавайки, че трябва да отдаде повече време за сина си, решава да се прибере в България.

Така певицата окончателно се връща и започва да пее в пиано баровете у нас. По това време пиано бар културата тук е в своя зародиш, открити са едва няколко бара във Варна и София. 

Мирела решава да я принесе и във Велико Търново, където живее. Това се случва през 2005 година. Открит е “Максимус”, а с малки прекъсвания Мирела е негов основен изпълнител до ден днешен. Певицата се е превърнала в лице и емблема на култовия търновски клуб.

 

През следващите десетина години, Мирела успява да открие още два нови пиано бара, които тя лично менажира, а заедно с популярния великотърновски музикант Петко Савов реализира участия в почти всички елитни пиано барове и клубове в цялата страна. 

 

Любопитно и малко известно е също, че Мирела се занимава и с преподаване на поп и джаз пеене в старата столица. Споделя, че едно от най-важните неща на които иска да научи децата е това, че пеенето е любов, която трябва да усетят и предават на другите.

Добавя също, че възприема пеенето като мисия и възможност да общува с много и различни хора и чрез гласа си да ги кара да се чувстват добре и в хармония.

През 2012 година издава своя книга за духовно израстване, интересува се и от медитация. 

Стелияна Христова отваря собствена музикална школа

7B91967F-780E-40D8-A1F0-98A46278E276Популярната певица и педагог Стелияна Христова обяви, че отваря собствена вокална школа у нас.

Победителката в първия сезон на “Гласът на България” ще предложи на всички желаещи да изучават вокалното изкуството професионализъм, персонално внимание, както и бъдещо развитие на тези, който покажат изключителни качества. 

Гласовитата изпълнителка е родом от Велико Търново, но живее в град Горна Оряховица. Именно там певицата е решила да отвори собствена школа за певци, в която да преподава. Школата ще носи името “Вокално Студио Гласове” и ще се помещава в сградата на местния Младежки дом.

Стелияна Христова няма нужда от представяне. И все пак ето част от нейната впечатляваща биография.

Талантливата певица се занимава с музика от съвсем малка.

Учи в музикалната паралелка на СОУ “Вичо Грънчаров” (Г. Оряховица), посещава и школата по изкуствата към читалище “Напредък 1869”, а първите си награди започва да печели когато е едва 8-годишна.

Певицата е носител на завиден брой отличия от наши и международни конкурси и фестивали. Стелияна всъщност има в колекцията си внушителните над 50 призови места. Носител е на Голямата награда ”Гранд При” на конкурсите “Сарандев” в Добрич, “Звезден път” (Разград), ”Нова музика” (Горна Оряховица), “Медни гласчета” (Кубрат), “Тракийска лира” (Стара Загора), както и ”Супер Гранд При” на конкурса “Орфей в Италия”, провеждащ се в Италия.

Първото място и награди за най-добро комплексно представяне певицата завоюва от конкурсите “Сезони” в Бургас, “Короната на Търновград” и “Сребърна Янтра” във Велико Търново, “Нота по нота” (Пазарджик), “Music Wave” (Варна), “Речни ноти” (Тутракан), “Магията на песента” (Търговище), “Звезди над Дунав” (Силистра), ”Трикси” (Балчик), “Сребърно кокиче” и “Festivalul Tineretii” (провеждащи се в Румъния) и много много други.

През 2008 година Стелияна Христова става лауреат и носител на голямата награда в област “Изкуство” на ”Фондация Димитър Бербатов”.

За старт на професионалната си кариера и дебют на голямата сцена, Стелияна определя 2011 година. Това е годината, в която става безапелационен победител в най-успешното музикално риалити у нас - “Гласът на България”. Стелияна успява да се превърне в любимка, както на жури и публика, така и на всички зрители пред малкия екран.

През 2012 година изпълнителката снима първото си видео, към дебютния сингъл “Втори опит”, а малко по-късно вече записва самостоятелен солов албум, със собствени песни и хитове. В същата година Стелияна участва и в българската селекция за “Евровизия”, с песента “Пътят”.

През годините талантливата певица работи много и с много професионални артисти и музиканти, участва в различни музикални проекти. Има съвместни сценични изяви с Петя Буюклиева, Мариана Попова, Дони, “Ку Ку Бенд”, група “Те” и др., както и редица участия и записи с “Биг Бенд” на Българското Национално Радио.

Стелияна работи активно и на клубната сцена у нас. Атрактивната изпълнителка успява да реализира собствено национално турне, а към днешна дата се нарежда сред най-търсените и ангажирани изпълнители в страната.

През 2017 година Стелияна се дипломира като музикален педагог във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий” и още в същата година започва да преподава поп и джаз пеене в музикалното училище в град Плевен.

Популярната певица е готова да споделя опита си с всички желаещи, които са решили да развият таланта си, които обичат и искат да пеят. В школата няма да има възрастови ограничения, а прослушванията започват в началото на следващия месец. Първите дати са 6 и 7 ноември, от 17 до 19 часа.

Стелияна Христова в отлична форма след раждането

A8D05C00-03F5-4329-8EA3-6C9A8ACE76A0Победителката в “Гласът на България” изглежда страхотно след раждането, завръща се ударно на сцената.

 

Стелияна Христова, която преди време спечели по безапелационен начин най-успешното музикално риалити у нас, отново е в топ форма. Само няколко месеца след раждането на второто си дете, певицата се завръща на сцена в перфектна форма.

Нейни фенове са категорични: “Тя е по-прекрасна от всякога!”.

 

Това ясно личи и от последната снимка, която певицата сподели в социалните мрежи, преди поредното си участие. На кадъра виждаме Стелияна стилно облечена и в отлична форма и сме сигурни, че ще се съгласите и вие с нашето мнение.

 

Звездата е заложила на изцяло черен и изчистен тоалет, който допринася за елегантната и визия.

 

Любимката на цяла България определено блести с удивителна визия и ясно показа, че няма никакво намерение да си стои у дома.

Очевидно можем да твърдим също, че съвсем спокойно красавицата може да се конкурира с колежки, които дори не са раждали. Похвално е как е успяла да свали излишните килограми за толкова кратко време.

Майчинството определено я е разкрасило!

 

От публикацията става ясно още, че певицата е на участие в град Бяла и е отново заедно с нейния музикант Петко Савов. Двамата работят вече повече от пет години, а през 2018 реализираха съвместно национално турне.

 

Стелияна определено се превръща в един от най-успешно реализиращите се победили в телевизионната надпревара. Певицата работи здраво, а успехите са все по-големи и видими.

Три великотърновски певици завладяват клубната сцена в страната

4CB352AD-DCF6-452E-9024-20E2F2F42EDAТрите най-горещи звезди на великотърновската музикална сцена покоряват сърцата на меломани в цялата страна.

 

Това са победителката в първия сезон на “Гласът на България“ Стелияна Христова, младата великотърновска сензация Християна Цветкова и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - певицата с кадифен глас Мирела Величкова.

 

Трите великотърновски певици категорично са се превърнали в най-търсените и предпочитани изпълнителки в старата столица. Имената на изпълнителките присъстват в афишите на всички елитни търновски лайв клубове, а участията им винаги се радват на голям успех.

 

Оказва се обаче, че за болярките няма граници и те отдавна са се превърнали в любимки на феновете на живата музика и нощния живот, в клубовете и пиано баровете в цялата страна.

 

Гласовитите търновки от няколко години гастролират в почти всички български градове и дори имат своя публика в тях. Освен във Велико Търново, изпълнителките пеят редовно в София, Варна, Бургас, Несебър, Пловдив, Плевен, Ямбол, Сливен, Стара Загора и още над 30 български града.

 

Общото между трите певици, освен че са родом от старата столица, в момента е и работата им с популярния великотърновски музикант Петко Савов. С него момичетата реализират съвместни национални турнета, работят заедно и на местната клубна сцена, а освен сценичен партньор, Савов е и техен музикален мениджър.

Наред с клубните турнета и съвместните изяви, обаче всяка една от тях поотделно също е все по-често търсен и предпочитан гост за различни събития и частни партита.

 

От официалните им страници във фейсбук става ясно, че до края на годината певиците са затрупани от ангажименти, а на 31 декември ще пеят отново в болярския град.

Савов и Мирела Величкова на сцената на MUSIC PUB в Павликени

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Великотърновските музиканти Петко Савов и Мирела Величкова ще гостуват за първи път на сцената на новооткрития “Мюзик пъб”, намиращ се в центъра на град Павликени.

 

Участието е по покана на мениджърите  на клуба и ще се състои в началото на следващия месец.

 

Точната дата на гастрола е 9 ноември, вечерта (събота).

 

Това е първото гостуване на Савов и Мирела в заведението, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия, до края на тази и през новата 2020 година.

 

Градовете и местата, в които Савов и Мирела ще реализират участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Facebook. 

Християна и Савов препълниха култовия търновски MAXIMUS

0673A912-1C30-442A-8043-78F0E3753120Християна Цветкова и популярния великотърновски музикант Петко Савов препълниха до пръскане един от най-старите пиано барове в страната “Максимус”.

 

От екипа на клуба признаха, че едва са успяли да настанят всички желаещи, наложило се да връщат хора още на входа.

 

“Това е първото гостуване на Християна в заведението и очаквах да има голям интерес...” споделя Савов, който потвърди че вече има планирани нови дати за участия с младата певица.

Великотърновката е най-новото лице на местната музикална сцена, а интереса към нейните клубни изяви се засилва все повече, с всеки следващ път.

 

Видимо и от десетките снимки в социалните мрежи, Християна бе посрешната изключително радушно от гостите на заведението, а купонът продължи до малките часове на нощта.

С огромна доза качествена музика и хитове, в съчетание с отлично обслужване и алкохол, вечерта се превърна в незабравимо нощно изживяване.

 

Съботната вечер се превърна и в перфектно продължение на уикенда. В петък, отново под акомпанимента на Савов, гост на най-стария търновски пиано бар бе любимката на поколения боляри и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - Мирела Величкова. Певицата с кадифен глас остави гостите на заведението без дъх и с много заряд, след изпълненията си.

 

Че уикендът в “Максимус” е бил култов са категорични и мениджърите на емблематичния търновски клуб. Потвърдиха още, че все повече подбрани вечери ще бъдат посвещавани изцяло на популярните местни изпълнители и звезди, което е иновация за нощния живот на града. 

Повечето от петъците в заведението са предвидени за неповторимата и обичана Мирела, а Християна ще пее отново още в началото на следващия месец.

 

Още две дати пък са предвидени за гостуване на победителката в първия сезон на “Гласът на България” - неповторимата Стелияна Христова. Нейните участия ще са отново заедно със Савов и ще се случат на 19 октомври и 16 ноември. 

Мирела Величкова и Савов отново на живо в пиано бар “Еверест” в Етрополе

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Една от най-обичаните великотърновски певици Мирела Величкова и нейния музикант Петко Савов ще реализират поредно си съвместно гостуване в Етрополе.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в края на месеца, а техен домакин отново ще бъде популярния местен пиано бар ”Еверест".

 

Точните дати на участията са 25 и 26 октомври (петък и събота).

 

Това е второто гостуване на атрактивното дуо в елитния клуб, но те вече потвърдиха, че ще реализират участия през новата 2020 година.

 

Савов и Мирела гостуваха за първи път в Етрополе точно преди три години, а участието им предизвика голям интерес от страна на местната публика.

 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страницоте на музикантите във Facebook.

Савов и колегите му от “Кантилена” посрещат японски хор в Търново

KANTILENA SLOVAKIAСавов и колегите му от великотърновския смесен хор “Кантилена” посрещат мъжки хор към Университета в град Шидзуока.

 

Певците ще направят съвместен хоров концерт, който ще се състои на 2 октомври, вечерта.

 

Събитието ще се състои от 18:30 часа, в залата на Община Велико Търново, а входът е свободен.

 

Концертът се провежда по повод 30-ите дни на японската култура у нас и се организира от Японското посолство, съвместно с великотърновската Община, която е домакин за поредна година.

 

През 2019 година се честват 110 години официални контакти между двете държави, 80 години от установяването на дипломатически отношения и 60 години от тяхното възстановяване.

Стелияна Христова и Савов на живо във “Вила Гиргина” край Велико Търново

SAVOV STELIYANA2018smollПобедителката в първия сезон на “Гласът на България” Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов ще гостуват за първи път на живо във вила “Гиргина”, намиращ се в близост до Велико Търново.

 

Участието е по покана на мениджърите и гости на заведението и ще се състои още утре.

Точната дата на събитието е 28-и септември, вечерта.

 

Това е първото гостуване на Стелияна и Савов в комплекса, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия в популярния комплекс.

 

Градовете и местата, в които атрактивното дуо предстои да реализира участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Facebook.

Стелияна Христова и Савов сред най-търсените музиканти в страната

AF2F99CF-0E7B-4DCF-89C4-2708D3633280Бърза проверка на клубните събития и афишите на пиано баровете в страната показва, че гласовитата Стелияна Христова и нейния музикант Петко Савов се нареждат сред едни от най-желаните и поръчвани изпълнители.

 

Музикантите присъстват в програмата на всички елитни великотърновски клубове, като същевременно от поне две година редят участие след участие и в редица култови заведения, в цялата страна.

 

 

Атрактивното дуо е желано не само за клубни изяви и пиано бар програми, а и за различни частни партита, фирмени събития и много други.

Участията на Стелияна и Савов са буквално през няколко дни и се покачват с всеки изминал месец. 

 

Припомняме, че Стелияна доби популярност с победата си в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас “Гласът на България” и още тогава се превърна в любимка не само на журито, а и на публиката и всички зрители пред малкия екран.

 

Гласовитата певица неотдавна обяви, че отново се завръша на сцена, след като стана майка за втори път, и към днешна дата е затрупана с ангажименти.

Стелияна, обаче е неуморна измежду майчинството и работата. Напротив! Певицата кипи от енергия, която се забелязва на последните и музикални изяви, които се радват на огромен интерес от страна на гостите на нощните клубове.

 

Меломани твърдят, че Стелияна и Савов безспорно са сред лидерите в бранша и не спират да впечатляват и да поднасят изненади всеки следващ път.

Стелияна Христова и Савов на живо в комплекс “Раювски Хан” в Еленския Балкан

SAVOV STELIYANA2018smollПобедителката в първия сезон на “Гласът на България” Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов ще гостуват за първи път на живо в комплекс “Раювски Хан”, намиращ се в Еленския Балкан.

 

Участието е по покана на мениджърите и гости на заведението и ще се състои още утре.

 

Точната дата на събитието е 24 -ти септември, вечерта.

 

Това е първото гостуване на Стелияна и Савов в комплекса, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия в популярния комплекс.

 

Градовете и местата, в които атрактивното дуо предстои да реализира участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Facebook.

Мирела Величкова & Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Популярният великотърновски изпълнител Петко Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират поредно си съвместно гостуване в Силистра.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град, в средата на ноември, а техен домакин отново ще бъде популярния местен пиано бар "ARTISTIC".

 

Точните дати на участията са 22 и 23 ноември (петък и събота).

 

Гостуването в този клуб е пето поредно за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че ще реализират участия през новата 2020 година.

 

Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти и по традиция се радват на голям интерес от страна на местната публика. Дуото гостува за последен път в елитния клуб тази пролет.

 

Точните дати на новите гостувания на музикантите в този, както и в другите клубове в страната, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на живо в RESEN LODGE

8BC6394A-6E95-40C1-BABA-80595CC3D0B1Великотърновските музиканти Петко Савов и Мирела Величкова ще гостуват за първи път на живо в комплекс “Resen Lodge” намиращ се в близост до Велико Търново.

 

Участието е по покана на мениджърите и гости на заведението и ще се състои в средата на месеца.

 

Точната дата на събитието е 16 септември, вечерта.

 

Това е първото гостуване на Савов и Мирела в комплекса, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия, до края на тази и през новата 2020 година.

 

 

Градовете и местата, в които Савов и Мирела ще реализират участия през новата 2019 година, ще бъдат публикувани тук, както и в страниците на музикантите във Facebook.

Мирела Величкова и Савов обявиха нови дати за участия в култовия MAXIMUS Piano Bar

639DE87D-E5D6-4624-8E96-1CA0B9C72678Певицата с кадифен глас Мирела Величкова и популярния великотърновски музикант Петко Савов обявиха нови дати за съвместно гостуване в култовия пиано бар “Максимус”. 

 

Поредните участия на музикантите ще се случат през есента и зимата.

 

Точните дати на следващите участия са 4 и 18 октомври. Атрактивното великотърновско дуо вече потвърди, че ще реализира участия в култовия пиано бар и през следващите три месеца, до края на годината. Следващите участия на музикантите в “Максимус”ще са на 1 и 15 ноември, както и на 6 и 20 декември, вечерта.

 

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред най-обичаните и редовно гостуващи музиканти в заведението и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа и през новата 2020 година.

Последните участия на дуото в най-стария великотърновски пиано бар бяха в края на лятото и очаквано премина с голям успех и интерес от страна на местната публика и гостите на града.

 

Точните дати на предстоящите гостувания на Савов и Мирела в “Максимус” ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Стелияна Христова и Савов отново на сцената на DEEP Live Club

27C9DC7D-C43F-4E7D-AFDF-8F4559AC8790Победителката в първия сезон на най-успешното музикално риалити у нас ”Гласът на България" - певицата Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант и изпълнител Петко Савов обявиха нови три дати за гостуване в лайв клуб “Дийп”, в старата столица.

 

Участията на атрактивното дуо се случват отново по покана на мениджърите на клуба и ще се случат през следващите два месеца.

 

Точните дати на следващите гостувания са 30 ноември, 13 и 14 декември.

 

Припомняме, че Стелияна и Савов са сред най-търсените и харесвани великотърновски музиканти, а участията им по традиция се радват на голям успех и интерес от страна на местната публика. 

Музикантите вече потвърдиха, че предстои да реализират и нови гостувания в “DEEP”.

 

Информация за всички предстоящи участия, ще бъдат публикувани тук ,както и в страницата на Савов във Facebook.

Християна Цветкова и Савов отново на сцената на DEEP Live Club

2CBE5875-BA62-45A5-AD3B-82DB3F73C82FМладата великотърновска певица Християна Цветкова и Петко Савов обявиха нови две дати за гостуване в популярния клуб “Дийп”, в старата столица.

 

Поредните участия на атрактивното дуо в клуба ще се състотя в края на ноември и средата на декември.

 

Точните дати на гостувани ята са 29 ноември и 13 декември.

 

Припомняме, че Християна е най-новото лице в лейбъла на Савов, а тяхното първо гостуване в “DEEP” се случи в началото на септември. Тогава Савов и Християна  буквално препълниха популярния клуб, и почти веднага получиха нова покана за гостуване в заведението.

Музикантите вече потвърдиха, че до края на годината ще реализират и нови участия в клуба.

Стелияна Христова също се обяви в защита на родното Черноморие

8454B104-DB5A-4C4E-9E73-9205455ED6D2Победителката в първия сезон на ”Гласът на България” Стелияна Христова също се включи в нашумялата кампания “Родното море не е демоде”.

 

Гласовитата певица, която скоро се завърна отново на сцена, публикува летен кадър в социалните мрежи, придружен с хаштаг #РоднотоМореНееДемоде. От публикацията става ясно, че любимката на цяла България е на плаж в Бяла.

 

Оказва се, че Стелияна която неотдавна стана майка за втори път, в крайна сметка също е успяла да намери време за почивка, между семейните и професионални ангажименти. От още постове във фейсбук става ясно, че певицата разпуска на родното море със своето семейство и много приятели.

 

Инициативата, в която родните ни знаменистости се обявяват в подкрепа на българските курорти, подкрепиха още Орлин Павлов, Мария Илиева, Кубрат Пулев, Християна Цветкова, Башар Рахал, Йоанна Драгнева, Алисия, Нелина, Преслава, Анелия и много други.

Още статии ...

 1. Гласът на България Стелияна Христова и Савов ще пеят в Търново на 22 септември
 2. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на живо в култовия MAXIMUS Piano Bar
 3. Християна Цветкова и Савов на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 4. Гласът на България Стелияна Христова се превърна в любимка на жените на мотори
 5. Мирела Величкова, Стелияна Христова и Савов в “RAYA GARDEN” на 31 декември
 6. Мирела Величкова и Савов на живо в комплекс “Панорама” в град Елена
 7. Мирела Величкова & Савов отново на живо в Пиано Бара в Боженци
 8. Стелияна Христова и Савов отново на живо в CITY PUB във Велико Търново
 9. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на “DEEP Live Club” във Велико Търново
 10. Савов и Християна Цветкова на сцената на “DEEP Live Club” във Велико Търново
 11. Християна Цветкова и Савов на живо в “Бордо” в Плевен
 12. Силвия Бахати и Християна Цветкова напълниха очите и ушите на търновци
 13. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “ЛАЗУР” в Кюстендил
 14. Християна Цветкова се включи в кампанията за родното черноморие
 15. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “SOHO Bar & Dinner”
 16. Михаела Филева за Стелияна Христова и Савов: Двама талантливи търновци
 17. Пиано вечери със Савов и Мирела в MAXIMUS
 18. Савов и Християна Цветкова тръгват на национално клубно турне
 19. Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Bar GO
 20. Християна Цветкова и Савов на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 21. Гласът на България Стелияна Христова и Християна Цветкова ще пеят за търновци в средата на лятото
 22. Християна Цветкова и Савов на сцената на Piano Live Club PLAY
 23. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club “PLAY”
 24. Гласът на България Стелияна Христова стана майка за втори път
 25. Спечели диск на Савов от томболата на “Шоуто на Слави”
 26. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово и през лятото
 27. Младата певица Християна Цветкова стана модел
 28. Савов и Християна Цветкова на сцената на “SOHO Bar & Dinner” във Велико Търново
 29. Християна Цветкова е новата сензация на великотърновската музикална сцена
 30. Савов и Мирела Величкова на сцената на SOHO Bar & Dinner във Велико Търново
 31. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в SOHO Bar & Dinner
 32. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на “CITY PUB” във Велико Търново
 33. Савов и Християна Цветкова на сцената на “Piano Bar ARTE” във Велико Търново
 34. Савов и Мирела Величкова на сцената на Club DUBLIN в Дупница
 35. Савов ще пее отново с “Кантилена” през май
 36. Савов и Мирела Величкова на живо в ресторанта на Парк Хотел “АСЕНЕВЦИ” във Велико Търново
 37. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “Иван Асен” във Велико Търново
 38. Християна Цветкова е най-новата звезда в лейбъла на Савов
 39. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бара в Боженци
 40. Тони Ангелов отново ще пее в Бистро “КАРТАЛ” в Габрово
 41. Савов и Мирела Величкова на живо в Ресторант “АЛЕГРО” във Велико Търново
 42. Тони Ангелов отново на живо в Бистро Картал в град Габрово
 43. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова отмениха концертите си
 44. Тони Ангелов на живо в “Болярско Село” в Арбанаси на 3 Март
 45. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотел “Европа” в София
 46. Мирела Величкова и Савов на сцената на пиано бар & хотел “Arte” във Велико Търново
 47. Савов и Мирела Величкова на сцената на “The PLACE” в Свиленград
 48. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar Umbrella в Плевен
 49. Тони Ангелов на живо в Бистро Картал в Габрово
 50. Савов & Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar GO
 51. Тони Ангелов отново на живо в Комплекс “Арена Търново”
 52. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Кафе “БОРДО” в Плевен
 53. Савов и Мирела Величкова с поредна обиколка на пиано баровете у нас
 54. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar & Club CENTRAL в Кърджали
 55. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 56. Мирела Величкова и Савов на сцената на Piano Bar SOHO в Ямбол
 57. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “Greek Restaurant Ellie’s”
 58. Савов и Мирела Величкова на живо в RAYA GARDEN на 8-ми Март
 59. Тони Ангелов на живо в “Гостилница при Вальо” във Велико Търново
 60. Савов и Мирела Величкова на сцената на пиано бар “The FLOOR” в Казанлък
 61. Победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова и Савов отново на сцената на CITY PUB в старата столица
 62. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на “Face 2 Face” в Габрово
 63. Гласът на България Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 64. Тони Ангелов на сцената на “Piano Bar GO” на 31-ви Декември
 65. Тони Ангелов на живо в комплекс “Болярско Село” в Арбанаси
 66. Тони Ангелов на живо в комплекс “АКВАЯ” във Велико Търново
 67. Тони Ангелов на живо в Комплекс “АРЕНА Търново” на Никулден
 68. Тони Ангелов отново на сцената на Piano Bar GO
 69. Гласът на България Стелияна Христова, Мирела Величкова и Савов на живо в хотелски комплекс “Меридиан Болярски” на 31-ви декември
 70. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в “RAYA GARDEN” във Велико Търново
 71. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на живо в “Sammy’s Bar” във Велико Търново
 72. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар “RED & BLACK” във Велико Търново
 73. Савов и Мирела Величкова за първи път на живо в град Стражица
 74. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Спа Хотел Калиста в Старозагорски Минерални Бани
 75. Гласът на България Стелияна Христова и Савов на сцената на CITY PUB на 8-ми декември
 76. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на хотелски комплекс Алфарезорт Чифлика
 77. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Bar & Club “RIVERSIDE” в Троян
 78. Савов и Мирела Величкова на сцената на CENTRAL Club & Piano Bar в град Кърджали
 79. Савов и Мирела Величкова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 80. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на Клуб “ВЕРСАЙ” в Ловеч
 81. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Стара Загора
 82. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Пиано Бар “АРТИСТИК” в Силистра
 83. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол
 84. Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”
 85. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново
 86. Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar
 87. Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”
 88. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 89. Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново
 90. Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево
 91. Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY
 92. Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена
 93. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 94. Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 95. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово
 96. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово
 97. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени
 98. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar
 99. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик
 100. Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY
 101. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 102. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър
 103. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 104. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 105. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 106. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 107. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 108. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 109. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 110. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 111. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 112. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 113. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 114. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна
 115. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 116. Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич
 117. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 118. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 119. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 120. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 121. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 122. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 123. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 124. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 125. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 126. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 127. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 128. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 129. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 130. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 131. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 132. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 133. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 134. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 135. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 136. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 137. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 138. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 139. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 140. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 141. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 142. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 143. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 144. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 145. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 146. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 147. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 148. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 149. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 150. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 151. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 152. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 153. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 154. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 155. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 156. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 157. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 158. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 159. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 160. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 161. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 162. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 163. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 164. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 165. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 166. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 167. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 168. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 169. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 170. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 171. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 172. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 173. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 174. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 175. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 176. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 177. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 178. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 179. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 180. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 181. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 182. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 183. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 184. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 185. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 186. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 187. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 188. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 189. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 190. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 191. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 192. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 193. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 194. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 195. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 196. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 197. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 198. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 199. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 200. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 201. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 202. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 203. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 204. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 205. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 206. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 207. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 208. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 209. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 210. Савов пуска нов сингъл през октомври
 211. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 212. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 213. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 214. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 215. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 216. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 217. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 218. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 219. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 220. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 221. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 222. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 223. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 224. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 225. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 226. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 227. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 228. САВОВ стартира национално клубно турне
 229. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 230. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 231. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 232. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 233. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 234. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 235. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 236. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 237. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 238. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 239. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 240. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 241. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 242. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 243. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 244. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 245. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 246. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 247. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 248. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 249. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 250. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 251. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 252. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 253. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 254. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 255. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 256. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 257. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 258. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 259. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 260. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 261. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 262. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 263. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 264. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 265. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 266. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 267. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 268. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 269. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 270. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 271. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 272. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 273. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 274. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 275. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 276. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 277. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 278. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 279. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 280. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 281. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 282. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 283. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 284. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 285. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 286. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 287. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 288. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 289. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 290. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 291. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 292. BurgeRing House... едно ново начало
 293. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 294. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 295. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 296. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 297. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 298. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 299. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 300. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 301. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 302. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 303. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 304. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 305. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 306. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 307. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 308. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 309. Предстоящи участия във великотърновският театър
 310. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 311. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 312. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 313. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 314. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 315. SAVOV в екипа на BBR TV
 316. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 317. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 318. Годишен купон на музикантите в старата столица
 319. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 320. "Хубавата Елена" излиза в турне
 321. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 322. Предстоящи спектакли през февруари
 323. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 324. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 325. Участия в бар TREMOL
 326. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 327. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 328. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 329. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 330. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 331. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 332. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 333. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 334. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 335. Савов започна репетиции с Националната опера
 336. Савов отново на път с великотърновската оперета
 337. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 338. Операта "Травиата" отново на сцена
 339. Отпада планираното турнето в Истанбул
 340. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 341. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 342. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 343. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 344. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 345. "Българи от старо време" отново в турне
 346. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 347. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 348. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 349. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 350. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 351. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 352. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 353. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 354. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 355. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 356. Концерт по случай деня на Народните будители
 357. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 358. Статия във вестник "24 часа"
 359. "Българи от старо време" в турне
 360. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 361. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 362. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 363. Участие в хоров фестивал в Габрово
 364. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 365. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 366. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 367. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 368. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 369. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 370. Годишно парти на музикантите от старата столица
 371. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 372. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 373. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 374. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 375. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 376. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 377. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 378. Коледен концерт в търновския театър
 379. Почина големият Пламен Ставрев
 380. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 381. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 382. "Страната на усмивките" отново на сцена
 383. "Травиата" отново през ноември
 384. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 385. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 386. SAVOV започна репетиции с рок банда
 387. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 388. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 389. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 390. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 391. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 392. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 393. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 394. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 395. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 396. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 397. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 398. За наградата "Златен Орфей"
 399. "Страната на усмивките" отново на сцена
 400. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 401. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 402. За музикантската среща във Велико Търново
 403. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 404. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 405. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 406. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 407. Романтична оперета за деня на влюбените
 408. Савов отново на турне с търновската оперета.
 409. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 410. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 411. Коледен концерт на търновския театър
 412. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 413. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 414. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 415. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 416. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 417. Савов на сцената на музикалния театър в София
 418. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 419. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 420. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 421. Савов в квартет "ИРИС"
 422. Участие в театрален фестивал в Бургас
 423. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 424. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 425. "Страната на усмивките" в Монтана
 426. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 427. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 428. Участие в общински празник на хоровата музика
 429. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 430. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 431. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 432. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 433. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 434. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 435. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 436. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 437. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 438. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 439. Савов на една сцена с Националната опера
 440. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 441. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 442. Участие в Коледен концерт в София
 443. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 444. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 445. Предстоящ коледен концерт
 446. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 447. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 448. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол