Вход

Новини

Савов & Мирела Величкова на сцената на VOGUE Cafe Music Bar

SAVOVMIRELA1Популярният изпълнител Петко Савов и великотърновската певица Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие в старата столица.

 

Лайфът ще се състои през следващия месец, а техен домакин този път ще бъде популярния "Vogue Cafe Music Bar", намиращ се в сърцето на старорестолния град.

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в клуба на 28-ми април, вечерта (събота).

Гостуването в клуба е първо и за двамата музиканти, които обаче вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират и нови участия, през настоящата година.

 

Междувременно, с настъпването на новата 2018 година, музикантите дават старт и на своето ново съвместно национално музикално турне, с което предстои да обиколят популярните клубове в страната за трети пореден път.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела планират да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово

SAVOVMIRELA1Популярният музикант Петко Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират ново съвместно участие в град Габрово.

 

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в града на хумора в края на месец април, а техен домакин отново ще бъде пиано бар & клуб "Face to Face".

 

Точната дата на участието е 27 април, вечерта (петък).

Гостуването в този клуб е второ за музикантите, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират още участия през настоящата година. Музикантите гостуваха за първи път в клуба в самия край на миналата година, а участието им премина с изключителен успех и при голям интерес от страна на местната публика. 

 

Концертът в Габрово е и част от третото поредно национално клубно турне, което Савов и Мирела стартираха в началото на новата 2018 година.

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Варна.

Участието на музикантите ще случи в средата на месец април. Точната дата на гастрола е 14-ти април, вечерта (събота).

Домакин на събитието ще бъде популярният местен клуб "The BRICK Bar".

 

Припомняме, че още в началото на 2018 година музикантите обявиха, че подготвят новото си и трето по ред национално клубно турне и дори публикуваха датите на участията си за първото тримесечие на годината. Савов и Мирела вече реализираха първите си клубни концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Павликени и Троян. До края на април, освен във Варна, предстоят и първите за годината гастроли в Силистра, Ямбол, Габрово и Свищов. До края на март музикантите ще обяват и останалите градове и клубове, които ще включат в пролетната част от турнето.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол

MIRELASAVOVНай-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно гостуване в град Ямбол.

Участието на Савов и Мирела ще случи в началото на следващия месец. Точната дата на гастрола е 10-ти март, вечерта (събота).

 

Домакин на събитието ще бъде набиращият все по-голяма популярност местен пиано бар & ресторант "Орфей".

 

Припомняме, че още в началото на 2018-та музикантите обявиха, че подготвят новото си и трето по ред национално клубно турне и дори публикуваха датите на участията си за първите два месеца на годината. През зимата Савов и Мирела ще реализират клубни концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян и Русе, а след Ямбол предстоят и първите за годината гастроли във Варна, Павликени, Силистра, Габрово и Свищов. До края на март музикантите ще обяват и останалите градове и клубове, които ще включат в пролетната част от турнето.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова ще реализират първото си съвместно гостуване в курорта Арбанаси, намиращ се в близост до Велико Търново. 

 

Участието ще се случи на празника на влюбените 14-ти февруари вечерта, в елитния местен комплекс "ВИНПАЛАС".

 

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с концертите в старата столица и региона, Савов и Стелияна обявиха, че стартират поредица от гастроли и участия в различни градове, в цялата страна, с което ще дадат начало и на своето първо съвместно национално клубно турне.

До края на зимата, освен концерта в Арбанаси, музикантите ще реализират съвместни участия още в Горна Оряховица, Троян, Велико Търново и Плевен, а до края на пролетта ще обявят и останалите градове и дати, които ще включилат в турнето. 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO

SAVOVMIRELA 0202Най-популярното великотърновско музикално дуо обяви нова дата за свое участие в град Горна Оряховица.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в местния "Piano Bar GO" още в края на следващата седмица.

Точната дата на гастрола е 2-ри февруари, вечерта (петък).

 

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в Горна Оряховица (и в този клуб) в края на месец май миналата година, а представянето им премина с изключителен успех. Последваха нови гостувания и още няколко прекрасни лайфа.

 

Музикантите гостуваха последно в клуба в началото на януари и отново се радваха на огромен успех и голям зрителски интерес, поради което отново получават покана за гостуване в железничарския град.

 

Очаква се изпълнителите да госуват редовно през настоящата година. Точните дати на предстоящите участия в клуба ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката от първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обяви началото на своето първо съвместно национално клубно турне.

 

Обиколката на страната ще започне с концерт в родния на Стелияна град Горна Оряховица и ще се състои на 27-ми януари (вечерта), в местния "Piano Bar GO".

До края на февруари, музикантите ще рализират своите първи гастроли в клубовете "БОРДО" и "RIVERSIDE" в Плевен и Троян, след което ще минат и през Велико Търново.

Концертът в старата столица ще се случи на 9-ти март (събота), в популярния "Piano Live Club PLAY".

 

Савов и Стелияна ще продължат с концерти в Арбанаси, Севлиево и Свищов, а до края на зимата ще обявят всички останали дати и градове, които са включили в пролетната част от турнето.

До края на годината, музикантите планират да реализират концерти в голяма част от популярните клубове в цяла България, като освен в столицата и големите градове, предвиждат да реализират участия в няколко от по-малките области на страната. Сред обсъжданите дестинации за есента са Русе, Габрово и Павликени, както и емблематичния за Ловеч клуб "Версай", в който Савов гостува редовно.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират своите клубни концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: KONCERTI.BG & EVENTS.BG

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян

sВеликотърновският изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" ще реализират първото си съвместно гостуване в град Троян. Участието ще се случи в популярния местен клуб "RIVERSIDE".

 

Музикантите са поканени да свирят и пеят заедно в клуба още в началото на следващия месец.

 

Точната дата на събитието е 3-ти февруари, вечерта (събота).

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с концертите в старата столица и региона, Савов и Стелияна обявиха, че стартират поредица от гастроли и участия в различни градове, в цялата страна, с което ще дадат начало и на своето първо съвместно национално клубно турне.

До края на зимата, освен гастрола в Троян, музикантите ще реализират съвместни участия още в Горна Оряховица, Велико Търново и Плевен, а до края на пролетта ще обявят и останалите градове и дати, които ще включилат в турнето.

 

Точните дати, градовете и имената на клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO

savov stelqnaaПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обявиха нова дата за свое съвместно участие в град Горна Оряховица.

Събитието ще се случи в самия край на тази седмица, като точната дата е 27 януари, вечерта (събота). Домакин на концерта отновво ще бъде набиращият все по-голяма популярност "Piano Bar GO", намиращ се в центъра на железничарския град.

Припомняме, че музикантите работят заедно вече повече от три години и имат зад гърба си редица изключително успешни и запомнящи се изяви в голяма част от попуярните пиано барове и нощни клубове в страната. Последният съвместен лайф на Савов и Стелияна и първи в този клуб, се случи през месец ноември, миналата година.

Още тогава обаче, изпълнителите дадоха заявка, че ще гостуват отново в родния град на Стелияна.

Освен този гастрол, в началото на 2018 -та музикантите планират да реализират още три концерта в Троян, Велико Търново и Плевен.

Тоните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново

SAVOVMIRELA1Популярният великотърновски изпълнител Петко Савов и певица Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие в старата столица.

Лайфът ще се състои през месец февруари, а техен домакин този път ще бъде добиващия все по-голяма популярност FAMOUS BAR, намиращ се в сградата на музикалния театър, в старорестолния град.

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в клуба на 10-ти февруари, вечерта (събота).

Гостуването в клуба е първо и за двамата музиканти, които обаче вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират и нови участия, през настоящата година.

Междувременно, с настъпването на новата 2018 година, музикантите дават старт и на своето ново съвместно национално музикално турне, с което предстои да обиколят популярните клубове в страната за трети пореден път.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела планират да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY

STELY SAVOVПочитателите на хубавата и стойностна музика ще имат възможността отново да прекарат няколко часа в компанията на Стелияна Христова и Петко Савов по време на техния предстоящ съвместен клубен концерт във Велико Търново.

Събитието ще се случи на 9 март вечерта, в набиращия все по-голяма популярност клуб "Плей", намиращ се в центъра на старата столица.

Участието на Савов и Стелияна е включено в тяхното Национално клубно турне и ще бъде част от тяхната първа обиколка на страната.

Любимката на публиката Стелияна Христова не се нуждае от представяне. Тя стана безапелационен победител в първият сезон на един от най-гледаните музикални формати „Гласът на България”. Носител е на още десетки награди от наши и международни конкурси и фестивали, а  зад гърба си има вече стотици концертни изяви. Изпяла е и продължава да изпълнява много от най-хубавите песни, а след победата в „Гласът на България” реализира и студиен солов албум със собствени песни и хитове. В момента е преподавател по поп и джаз пеене в Музикалното училище в Плевен.

Петко Савов е добре познат в музикантските среди и във Велико Търново. Той се превърна в един от най-популярните  музиканти в старата столица. Пише собствени песни, играе в търновския музикален театър и реализира клубни участия и турнета, в цялата страна. Изпълнява еднакво добре и класическа, и съвременна поп и рок музика. През годините е работил с Михаела Филева, Христина Ралева (от „Сладки Мечти”), с фронтмена на култовите „Мъртви поети“ и настоящ оперен тенор - Момчил Караиванов, с пиано бар легендата Мирела Величкова, певицата Яница Русева и други.

Понастоящем Савов е преподавател към музикалната катедра на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”.

Савов и Стелияна започват съвместна работа през 2015 година и вече имат зад гърба си десетки изяви. Реализирали са участия във всички популярни клубове във Велико Търново и региона.

Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и певица Мирела Величкова ще реализират ново съвместно гостуване в град Силистра.

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град в средата на месец март, а техен домакин отново ще бъде добиващият все по-голяма популярност местен пиано бар "ARTISTIC".

 

Точните дати на участията са 23 и 24 март, вечерта (петък и събота).

Гостуването в този клуб е трето поредно за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия през новата 2018 година. Музикантите гостуваха за първи път в бара в средата на месеците октомври и декември, миналата година и участието им премина с изключителен успех и при голям интерес от страна на местната публика.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица и другите популярни клубове, извън границите на Велико Търново (където музикантите вече редовно гастролират), от началото на 2018, Савов и Мирела не спират да търсят и нови лайф клубове, в които да гостуват. 

Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне

TUR20182Популярното великотърновско музикално дуо обяви началото на своето трето поредно национално клубно турне.

 

Великотърновският изпълнител Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - певицата Мирела Величкова, ще дадат старт на гастролите с концерти във Велико Търново и Горна Оряховица.

Веднага след това, музикантите ще рализират и своите първи за годината концерти във Варна, Русе, Свищов, Троян, Павликени, Ямбол, Габрово и Силистра, а до края на април ще обявят и всички останали градове, които ще включат в своята нова обиколка на страната.

 

Савов и Мирела вече потвърдиха, че наред с новите градове и дестинации, ще гостуват отново и в голяма част от градовете и клубовете, в които реализираха участия през изминалите две години.

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират концерти и участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов

SAVOVMIRELA1Най - популярното великотърновско дуо Мирела Величкова и Петко Савов ще реализираа ново съвместно гостуване в град Свищов.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайдунавския град отново в средата на месец март, а техен домакин този път ще бъде добиващият все по-голяма популярност  "Corset Piano Bar".

 

Точните дати на гастрола са 16 & 17 март (петък и събота).

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха за първи път в популярен клуб в Свищов в началото на миналата година. Последваха още няколко концерта на празничните 14-ти февруари и 8-ми март. След невероятния успех на гастролите, музикантите бяха поканени за участие и в самия крайна 2017 година, а именно на 31-ви декември, вечерта. 

Три месеца по-късно, великотърновските музиканти отново получаат покана за гостуване в родния град на Савов.

Гостуването в този клуб е първо за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да планират и реализират още участия през новата година.

Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе

MIRELASAVOVНай-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно гостуване в град Русе.

 

Участието на Савов и Мирела ще случи в средата на следващия месец. Точната дата на гастрола е празничния 14-ти февруари.

 

Домакин на събитието ще бъде набиращият все по-голяма популярност местен пиано бар "Авангард".

 

Припомняме, че още в началото на 2018-та музикантите обявиха, че подготвят новото си и трето по ред национално клубно турне и дори публикуваха датите на участията си за първите два месеца на годината. През януари Савов и Мирела ще реализират клубни концерти във Велико Търново, Горна Оряховица и Троян, а след Русе предстоят и първите за годината гастроли в Павликени, Варна, Силистра, Ямбол и Свищов. До края на февруари музикантите ще обяват и останалите градове и клубове, които ще включат в пролетната част от турнето.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени

SAVOV MIRELA SPLASHВеликотърновският изпълнител и пианист Петко Савов и певицата Мирела Величкова ще реализират първото си съвместно гостуване в град Павликени. 

 

Участието на музикантите ще се случи в средата на следващия месец. Точната дата на гастрола е 16 февруари (петък).

 

Домакин на събитието ще бъде популярният и емблематичен за града местен ресторант - галерия "ЛЕБЕД".

 

Припомняме, че от началото на новата 2018 година, наред с анажиментите си в старата столица, Савов и Мирела ще продължават да реализират гастроли в популярните пиано барове и клубове, в цялата страна. Още през януари музикантите ще гостуват на сцената на Клуб "Ривърсайд" в Троян, както и Пиано бара в Горна Оряховица "Piano Bar GO". Предстои да реализират и първите си участия в добиващият все по-голяма популярност великотърновски клуб "ПЛЕЙ" на 19 и 20 вечерта.

 

В началото на февруари, най-популярното великотърновско дуо ще ще гостува в пиано баровете в Русе и Свищов, а след Павликени музикантите ще обяват и останали дати за своите предстоящи гастроли, включени в пролетната част от турнето.

Информация за всички предстоящи участия ще бъде публикувана тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов представя проекта "Балкански Вечери"

balkanskiVECHERIОще в самото начало на новата 2018 година, популярният великотърновски музикант Петко Савов представя пореден чисто нов и много любопитен музикален проект.

Името на проекта е "Балкански Вечери", а неговата идея е представяне и реализиране на клубни изяви с участието на популярни в миналото и настощето и предимно местни изпълнители на балканска музика и евъргрийн. 

 

"Този род изяви в нощните клубове и пиано барове не е нещо ново и нечувано. Напротив! Дори в последните години се забелязва, че в програмата на много от клубовете в страната все по-често се се срещат имената на популярни поп фолк звезди. Ако до преди години пиано баровете например бяха единственият оазис и единствена алтернатива на чалгата у нас, в последните години те се превърнаха в нещо като най-новата сцена за изява на тези изпълнители. И то говорим за едни от най-успешните и модерни клубове в големите градове. Такива места има вече във всички големи градове. София, Варна, дори в Пловдив има поне два, за които аз знам. Мисля, че в това няма нищо лошо. В крайна сметка ако трябва да говорим за шоу и бизнес в едно - то трябва да се съобразяваме с търсенето. А хората определено продължават да търсят и да харесват все повече балканските ритми. Искат да танцуват, търсят атракции и любимата си музика. Изобщо пиано баровете вече са съвсем различни от първоначалната си концепция. Голяма част от хората искат всичко на куп. Да не говорим, че на самият мен ми се случвало да ми поискат песни, които аз не изпълнявам".

 

Първият изпълнител, който Савов ще представи в рамките на проекта се казва Тони Ангелов. Неговата звезда изгрява през 90-те години и добива голяма популярност в региона по това време. Най-големият му хит е песента "Неземна власт", към която има и издаден видеоклип през 1995 година. След дълга пауза, в която създава семейство и му се налага да загърби музикалната си кариера, сега Тони отново ще има възможността да се завърне на сцената. Някои от вас може да познаят и да си припомнят за него от участието му във формата на "Шоуто на Слави" - "Пеещи семейства", където Тони и децата му се представиха повече от прекрасно и достигнаха до самият финал.

Неговото представяне ще се случи още тази събота (6 януари) в пиано бара в град Горна Оряховица.

"Ще включим Тони в програмата да изпее няколко песни, да разкаже за себе си и за своите планове и мисля, че ще се получи интересна вечер...", споделя Савов. 

 

Припомняме, че Савов не работи за първи път с изпълнители от този жанр. През годините е реализирал съвместни участия с Момчил от "Братя Кулинови", които помним с култовите за времето си хитове "Тирбушона врътка врътка" и "Боцмаане". Работил е още с Джанис и с други поп фолк звезди, с които обаче не е изпълнявал такъв тип музика. "Някои от тях смениха жанра, станаха поп изпълнители, Момчил дори оперен певец и затова сме правили участия само с поп и рок музика.", споделя още Савов и допълва, че в крайна сметка е важно един изпълнител да е талантлив и да може да пее, останалото няма значение. 

 

След представянето на Тони Ангелов ще има и нови интересни партита. Следвщ лайф има голяма вероятност да бъде с един от изпълнителите на "За кокошка няма прошка" - Бисер Цанков, който ще попее и ще разкаже за себе си и за историята на песента. 

 

Савов допълва, че тези вечери първоначално ще се случват само в региона и с предимно местни артисти, защото една от основните му цели продължава да е те да бъдат подкрепяни и да им се дава сцена за изява, да се популяризират и уважават. Нещо за което изпълнителят не е спирал да говори и работи. С времето партитата могат да се реализират на територията на цялата страна и в клубове, в които музиканта има възможност да ги представя. 

Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян

SAVOV MIRELA SPLASHСлед успеха на концертите през изминалата година, Савов и Мирела обявиха нова дата за свое съвместно гостуване в клуб "Ривърсайд", в град Троян.

 

Точната дата на новият планиран концерт е 12 януари вечерта (петък).

 

Припомняме, че най-популярното великотърновско дуо гостува в града и в този клуб през октомври и ноември 2017 година. 

Представянето на музикантите тогава премина изключително успешно и при голям зрителски интерес. По тази причина още в началото на новата година Савов и Мирела получават нова покана за гостуване в популярния клуб.

 

Музикантите вече потвърдиха участието и споделиха, че ще реализират и още концерти през пролетта и лятото на 2018-та.

Точните дати на предстоящите участия ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO

1GoRNA SAVOVMIRELA 2018Популярното великотърновско дуо обяви нова дата за свое участие в град Горна Оряховица.

 

Партито ще се състои още в края на тази седмица, а техен домакин отново ще бъде Piano Bar GO, намиращ се в центъра на железничарския град.

 

Точната дата на събитието е 6-ти януари вечерта.

 

Освен Савов и Мирела, в съботната вечер, на сцената на клуба ще излезе и популярният в миналото местен изпълнител Тони Ангелов.

 

Преди години Тони се е занимавал активно с музика, пеел по ресторантите и баровете в региона и дори успява да реализира собствени песни и клипове. Най-популярното му парче е "Неземна власт". Следва дълга пауза в която работата по заведенията намалява, а музикантът вече е създал семейство и деца и му се налага да загърби музикалната си кариера. Както самият той казва в едно свое интервю: "По това време такъв тип кръчмарски музикант не храни. Ако имаш име и си гастролиращ - да. Аз съм пял по ресторантите из Търново - евъргрийни, руски песни, песни на "Ку Ку Бенд", рядко поп фолк."


От тази година, обаче след разговор и предложение от страна на Савов, Тони Ангелов решава да се завърне на сцената и да започне отново да се занимава активно с любимата си професия. 

Самият той обясни, че включването му в програмата на Савов и Мирела ще бъде нещо като старт на неговото официално завръщане на сцената.

 

Музикантът вече обяви, че ако всичко мине добре, още през пролетта ще реализира самостоятелни участия в клуба.

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA

STELY SAVOVПопулярният великотърновски изпълнител Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, излизат отново заедно на сцена.

 

Поредният клубен концерт на музикатите ще се случи във Велико Търново, а техен домакин този път ще бъде най-новата атракция в нощния живот на старата столица - Live Music Room Organza.

Точната дата на участието е 29-и декември, вечерта (петък).

 

Гостуването е по покана на мениджърите на новооткрития клуб и най-вероятно ще бъде последното, което Савов и Стелияна ще рализират заедно, през изтичащата 2017 година. Музикантите, обаче вече потвърдиха, че ще продължат да работят заедно и да реализират съвместни участия и концерти и през новата година.

 

Информация за всчки предстоящи участия ще бъде публикувана тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Още статии ...

 1. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 2. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 3. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 4. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 5. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 6. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 7. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 8. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 9. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 10. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 11. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 12. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 13. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 14. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 15. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 16. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 17. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 18. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 19. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 20. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 21. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 22. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 23. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 24. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 25. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 26. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 27. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 28. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 29. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 30. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 31. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 32. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 33. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 34. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 35. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 36. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 37. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 38. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 39. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 40. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 41. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 42. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 43. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 44. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 45. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 46. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 47. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 48. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 49. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 50. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 51. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 52. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 53. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 54. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 55. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 56. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 57. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 58. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 59. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 60. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 61. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 62. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 63. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 64. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 65. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 66. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 67. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 68. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 69. Савов пуска нов сингъл през октомври
 70. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 71. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 72. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 73. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 74. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 75. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 76. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 77. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 78. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 79. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 80. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 81. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 82. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 83. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 84. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 85. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 86. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 87. САВОВ стартира национално клубно турне
 88. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 89. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 90. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 91. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 92. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 93. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 94. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 95. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 96. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 97. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 98. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 99. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 100. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 101. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 102. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 103. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 104. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 105. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 106. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 107. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 108. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 109. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 110. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 111. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 112. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 113. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 114. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 115. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 116. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 117. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 118. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 119. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 120. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 121. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 122. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 123. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 124. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 125. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 126. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 127. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 128. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 129. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 130. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 131. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 132. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 133. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 134. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 135. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 136. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 137. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 138. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 139. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 140. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 141. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 142. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 143. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 144. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 145. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 146. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 147. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 148. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 149. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 150. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 151. BurgeRing House... едно ново начало
 152. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 153. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 154. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 155. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 156. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 157. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 158. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 159. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 160. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 161. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 162. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 163. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 164. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 165. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 166. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 167. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 168. Предстоящи участия във великотърновският театър
 169. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 170. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 171. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 172. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 173. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 174. SAVOV в екипа на BBR TV
 175. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 176. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 177. Годишен купон на музикантите в старата столица
 178. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 179. "Хубавата Елена" излиза в турне
 180. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 181. Предстоящи спектакли през февруари
 182. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 183. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 184. Участия в бар TREMOL
 185. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 186. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 187. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 188. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 189. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 190. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 191. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 192. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 193. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 194. Савов започна репетиции с Националната опера
 195. Савов отново на път с великотърновската оперета
 196. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 197. Операта "Травиата" отново на сцена
 198. Отпада планираното турнето в Истанбул
 199. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 200. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 201. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 202. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 203. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 204. "Българи от старо време" отново в турне
 205. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 206. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 207. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 208. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 209. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 210. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 211. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 212. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 213. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 214. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 215. Концерт по случай деня на Народните будители
 216. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 217. Статия във вестник "24 часа"
 218. "Българи от старо време" в турне
 219. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 220. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 221. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 222. Участие в хоров фестивал в Габрово
 223. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 224. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 225. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 226. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 227. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 228. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 229. Годишно парти на музикантите от старата столица
 230. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 231. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 232. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 233. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 234. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 235. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 236. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 237. Коледен концерт в търновския театър
 238. Почина големият Пламен Ставрев
 239. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 240. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 241. "Страната на усмивките" отново на сцена
 242. "Травиата" отново през ноември
 243. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 244. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 245. SAVOV започна репетиции с рок банда
 246. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 247. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 248. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 249. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 250. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 251. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 252. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 253. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 254. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 255. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 256. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 257. За наградата "Златен Орфей"
 258. "Страната на усмивките" отново на сцена
 259. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 260. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 261. За музикантската среща във Велико Търново
 262. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 263. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 264. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 265. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 266. Романтична оперета за деня на влюбените
 267. Савов отново на турне с търновската оперета.
 268. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 269. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 270. Коледен концерт на търновския театър
 271. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 272. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 273. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 274. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 275. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 276. Савов на сцената на музикалния театър в София
 277. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 278. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 279. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 280. Савов в квартет "ИРИС"
 281. Участие в театрален фестивал в Бургас
 282. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 283. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 284. "Страната на усмивките" в Монтана
 285. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 286. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 287. Участие в общински празник на хоровата музика
 288. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 289. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 290. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 291. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 292. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 293. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 294. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 295. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 296. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 297. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 298. Савов на една сцена с Националната опера
 299. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 300. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 301. Участие в Коледен концерт в София
 302. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 303. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 304. Предстоящ коледен концерт
 305. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 306. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 307. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол