Вход

Новини

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Созопол

Savov SteliyaПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в Созопол.

Участието на музикантите ще се случи в края на месец септември, в популярния местен ресторант “Akra Fish".

Точната дата на гастрола е 22-ри септември, вечерта (събота).

Гостуването е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови гостувания през следващата година.

Гастролът в Созопол ще бъде включен и в първото национално клубно турне, което музикантите започнаха в началото на 2018 година.

От януари до момента Савов и Стелияна реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси, Павликени, Севлиево, Свищов, Плевен, Бургас, Несебър и Пловдив. До края на годината предстоят концерти още в София, Габрово и Ловеч.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Мирела Величкова и Савов на сцената на най-популярната Бирария в Северна България “CITY PUB”

MIRELASAVOVСавов и една от най - обичаните великотърновски певици Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие в старата столица.

 

Събитието ще се състои в средата на следващия месец, на сцената на най-популярната бирария в цяла Северна България “Сити Пъб”.

 

Точната дата на концерта е 13-ти октомври, вечерта (събота).

 

Припомняме, че емблематичното за Велико Търново заведение беше затворило за кратко и се завръща напълно обновено, с много шум и стил. “Сити Пъб” се завръща отново и с чисто нова сцена, която беше открита с концерт на рок дамата на българската музика Милена Славова.

Савов и Мирела ще гостуват за първи път в обновеният клуб, но не е изключено да реализират и нови участия до края на годината.

Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на CITY PUB във Велико Търново

Savov SteliyaСавов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова обявиха нова дата за свое съвместно участие във Велико Търново.

 

Събитието ще се състои през следващия месец октомври, на сцената на най-популярната бирария в цяла Северна България “Сити Пъб”.

 

Точната дата на концерта е 12-ти октомври, вечерта (петък).

 

Припомняме, че елитното и превърнало се в емблема на старата столица заведение беше обявило тримесечна пауза и отвори врати напълно обновено. “Сити Пъб” се завръща в нощният живот на Велико Търново с чисто нова сцена и шумен купон по случай новия си сезон. Бирарията посрещна първите си посетители с неповторим концерт на рок дамата на българската музика Милена Славова.

 

Савов и Стелияна ще гостуват за първи път на новооткритата сцена, но не е изключено да реализират и нови участия до края на 2018 година, при последвала нова покана от страна на мениджърите на клуба.

Савов и победителката в “Гласът на България” Стелияна Христова на сцената на VOGUE Live Music Bar

STELY SAVOVПочитателите на хубавата музика ще имат възможността отново да се срещнат и да чуят на живо победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова и Петко Савов, по време на техния предстоящ съвместен клубен концерт във Велико Търново.

Събитието ще се случи на 15-ти септември (събота), в напълно обновения великотърновски "Live Music Bar VOGUE", намиращ се в сърцето на старата столица.

Стелияна Христова няма нужда от представяне. Певицата стана безапелационен победител и се превърна в любимка на публиката, в първият сезон на един от най-гледаните музикални формати „Гласът на България”. Носител е на още десетки награди, а  зад гърба си има вече стотици концертни изяви. В момента е преподавател по поп и джаз пеене в Музикалното училище в Плевен и подготвя собствена музикална школа за певци в Горна Оряховица.

Петко Савов е добре познат в музикантските среди. Той се превърна в един от най-популярните  музикални артисти в старата столица. Пише собствени песни, играе в търновския музикален театър и реализира клубни участия и турнета в страната. Понастоящем Савов е преподавател в музикалната катедра на ВТУ “СВ. СВ. Кирил и Методий”.

Тази година Савов отбелязва своята 10-та годишнина на музикалната сцена.

Савов и Стелияна започват съвместна работа през 2015 година и вече имат зад гърба си десетки изяви. Реализирали са и продължават да реализират участия и концерти в цялата страна. 

Мирела Величкова и Петко Савов отново на живо в пиано бара на Хотелски Комплекс “Боженци”

bojenci017Най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова и популярния изпълнител и музикант Петко Савов обявиха нова дата за съвместно гостуване в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт и град Габрово.

Поредното участие на музикантите ще се случи в началото на следващия месец.

Точната дата на гастрола е 6-ти октомври, вечерта (събота).

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в луксозния клуб и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа и през цялата 2018 година.

Последният гастрол на дуото в елитния комплекс беше в средата на лятото и очаквано отново премина с изключителен успех и много настроение.

Очаквайте нови участия на най-популярното великотърновско дуо в Боженци и през есента..

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград

MIRELASAVOVВеликотърновските изпълнители Петко Савов и Мирела Величкова ще реализират своето поредно съвместно гостуване в популярния клуб „No Mercy Classic Bar”, намиращ се в центъра на град Разград.

Музикантите ще свирят и пеят отново заедно в елитния клуб, в две последователни вечери, още в края на тази седмица.


Точните дати на участията са 7-ми и 8-ми септември (петък и събота).

 

Припомняме, че Савов и Мирела гостуваха последно в Разград и в този клуб в края на миналата година и още тогава споделиха, че със сигурност ще реализират нови лайфове и през новата 2018 година.

Гостуването в Разград е включено и в третото поредно национално клубно турне на най-популярното великотърновско дуо. Обиколката на страната започна още през януари, с концерти в най-популярните клубове във Велико Търново, Горна Оряховица и Арбанаси. Веднага след това музикантите реализираха своите първи за годината гастроли в клуб “Ривърсайд” в Троян и пиано бар “Корсет”, намиращ се в родния на Савов град Свищов. Последваха клубни концерти и участия във Варна, Бургас, Несебър, Ямбол, Павликени, Силистра, Габрово, Плевен и Пазарджик. 

 

Точните дати на всички предстоящи участия на Савов и Мирела ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Гласът на България Стелияна Христова с концерт в Нощта на Самоводската Чаршия във Велико Търново

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" ще изнесат празничен концерт - рецитал в старата столица.

 

Музикантите са получили покана и вече потвърдиха, че ще вземат участие в поредното издание на фестивала "Нощ на Самоводската чаршия и фестивал на занаятите" във Велико Търново. Есенният празник ще се проведе в интервала 21-ви до 24-ти септември.

Концертът на Савов и Стелияна ще се състои на 23-ти септември, вечерта (неделя).

Събитието се провежда за осми пореден път, като в него по традиция взимат участие голям брой творци, артисти и занаятчии. На фона на уникалната архитектура и автентичната обстановка на Старо Търново, през четирите дни на фестивала, освен концерта на Савов и Стелияна, ще има изпълнения на много улични артисти, различни пърформанси, изложби, интерактивни игри, детски представления и др. 

Събитието се организира от Общинска туристическа агенция "Царевград Търнов" и Община Велико Търново и е част от Националния календар на Европейската година на културното наследство 2018.

Стелияна Христова и Савов отново на сцената на Кафе Клуб "Театър" в Севлиево

Savov SteliyaПобедителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов обявиха нова дата за съвместно гостуване в култовия Клуб "Кафе Театър", в град Севлиево.

 

Гастролът на изпълнителите е по покана на мениджърите на клуба и ще се случи в средата на следващия месец. 

Точната дата на събитието е 14-ти септември, вечерта (петък).

 

Савов е вече сред редовно гостуващите музиканти в елитния клуб, а последния лайв със Стелияна в клуба беше в началото на лятото.

Концертът в Севлиево е част от първо национално турне на музикантите, което започна в началото на 2018 година. От януари до сега изпълнителите реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица и Арбанаси, Свищов, Троян, Плевен, Бургас, Несебър, Павликени и Пловдив. Предстои и гостуването в популярен клуб в Созопол (в края на лятото), а след поредното гостуване в Севлиево, Савов и Стелияна ще реализират и своите първи гастроли в Габрово, Стара Загора и Ловеч. 

Савов и Гласът на България Стелияна Христова заформиха истинско VIP парти в Piano Live Club PLAY

SAVOV STELIYANA MONI2018Невиждан ВИП купон се завихри във Велико Търново, през изминалия уикенд.

Мястото на събитието бе най-елитния местен пиано бар "Плей", а в центъра на събитията бяха победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова и популярния великотърновски музикант Петко Савов, които реализираха пореден дългочакан съвместен лайв.

Повечето от местата в популярният клуб бяха ангажирани предварително дни преди участието на атрактивното дуо, а до началото на партито вече трудно можеше да се намерят свободни маси.

Красиви дами, малцово уиски и качествена музика изпълваха заведението часове наред.

Местата на рояла и няколко от сепаретата бяха окупирани от рано с местни бизнесмени, музиканти и хора на изкуството.

Градуса на купона се вдигна още, когато малко по-късно към партито се присъедини и определяния като кралят на нощта - Симеон Джуров. Още с влизането си в заведението, собственикът на верига нощни заведения, известен като идеолога на концепцията Пиано Бар у нас и наричан таткото на пиано баровете, почти веднага се насочи към рояла. 

Там веднага бяха намерени две места за него и придружаващия го култов музикант Десислав Иванов - Десо от "TRI O FIVE".

Двамата се настаниха подобаващо, поздравиха музикантите, а не след дълго вече припяваха заедно с тях.

В един момент Савов подаде един от микрофоните си на Джуров, който от своя страна поздрави официално гостите в клуба. Малко по-късно настъпи и истинската кулминация на вечерта, когато Савов отстъпи и пианото на бизнесмена, който в типичния си стил и сред бурни аплодисменти засвири и запя, вдигайки всички присъстващи на крака.

ВИП купонът се повтори и в съботната вечер, когато освен повторната изненадваща поява на Мони Джуров и Десо, клубът вече буквално се пръскаше по шевовете от меломани, а Савов и Стелияна пяха любими хитове повече от 4 часа.

Савов отбелязва 10 години на музикалната сцена

angel like copyТази година популярният великотърновски музикант Петко Савов празнува своята 10-та годишнина от старта на професионалната си кариера.

Изпълнителят отбелязва юбилея с поредица от концерти във Велико Търново, София, Пловдив, Плевен, Варна и Бургас.

 

Концертите, някои от които вече се състояха, са част от поредното национално турне на музиканта, което в рамките на календарната година ще премине през всички по-големи градове в страната. В концертите участие вземат и няколко популярни изпълнители, с които Савов работи през последните няколко години. Това са победителката в първия сезон на "Гласът на България” Стелияна Христова, най-обичаната великотърновска певица и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - Мирела Величкова, бившия фронтмен на столичната ню уейв група „Мъртви Поети” и настоящ оперен тенор Момчил Караиванов и др.

 

Годишнината Савов ще отбележи и с пореден видеоклип и чисто нов сингъл, които ще представи на специална премиера и концерт – промоция, в популярен великотърновски клуб.

 

За старт на своята професионална кариера и дебют на голямата сцена Савов определя лятото на 2008 година. Именно тогава на бял свят се появява първата му авторска песен "Чужди Неща". Песента е записана и представена в ефира на Българското Национално Радио и се превръща в първия официален сингъл на изпълнителя.

Появата на песента има интересна предистория.

В средата на предходната година Савов участва в поредното издание на емблематичния „Поп Рок Фест Несебър” с авторската си песен. Изпълнението му тогава впечатлява представителите на БНР в журито, които решават да му връчват специалната награда на националната медия, а именно продуциране на песента. Няколко месеца по-късно песента е записана с нов аранжимент в студиото на БНР. "Чужди Неща" прозвучава за пръв път в национален ефир, в предаването на БНР „Музикална Стълбица” на 31 юли 2008 година. Следва реализация на видеоклип към песента, представяне във всички останали национални и регионални медии в страната и се превръща в първия хит и визитна картичка на изпълнителя.

Следват синглите „Признание”, „Искаш ли” и „Ти не разбра”, всички по музика и текст на Савов и превърнали се в хитове и любими песни на хиляди почитатели на българската музика. Музикантът реализира видеоклипове към всеки от синглите си.

 

С песните си Савов успява да спечели редица международни награди и признание. Награждаван е многократно като автор и изпълнител и като художествен ръководител. Печели първите места на почти всички конкурси и фестивали във Велико Търново и региона. Носител е още на „Златен Орфей” и приза „Национален шампион” от фестивала „Евро Фолк”, Голямата награда „Гранд При” от международния конкурс „Короната на Търновград", Награда на Съюза на Артистите в България и много други.

 

През 2015 година песента „Искаш ли” се превръща в Хит номер 1 и оглавява класацията за българска музика „НОВО 10+2” на Българската Национална Телевизия (БНТ 2 и БНТ СВЯТ).

 

В същата година Савов е номиниран за наградата „Култура” на Община Велико Търново.  

 

През годините Савов е реализирал стотици концертни изяви и участия в цялата страна. Работи активно и на клубната сцена, която се е превърнала в основна за голяма част от родните звезди, през последните години. Създава редица атрактивни шоу програми, успява да организира и реализира четири национални турнета.

 

Освен поп музикант, Савов цели пет сезона е и оперетен артист в състава на великотърновския музикално-драматичен театър „Константин Кисимов”. В периода 2010 – 2015 участва непрекъснато във всички опери, оперети, мюзикъли и класически концерти, които институцията поставя на сцена. Преминава от роли на статист, до артист - хорист и дори солист в някои от спектаклите на театъра. Участва във всички турнета на трупата през този период.

 

10 години на сцена Савов отбелязва и заедно с великотърновският хор "Кантилена", с главен диригент Анета Павлова. Именно тогава музикантът става част от смесения състав на формацията и участва в техните първите концерти. С този състав музикантът също печели многобройни награди и международно признание. Още през 2008 година певците са наградени от Българския Хоров Съюз за отлично проспериращ млад състав, след което печелят и първа награда на международния хоров фестивал в град Охрид, Македония. С "Кантилена" музикантът реализира десетки концерти и турнета по целия свят. Освен като певец (първи тенор) в състава, Савов се изявява и като пианист, перкусионист и дори аранжор в някои от изпълненията на състава.

 

 

Савов е член на Съюза на Българските Музикални и Танцови Дейци, на Музикалната гилдия към Съюза на Артистите в България, както и на музикално - поетичното бардовско движение, по - известно с името "Поети с Китара".

 

Савов има защитена магистърска степен от Музикалната Академия в Пловдив (АМТИИ), а от 2013 година е преподавател към катедра "Музика" на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”.

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на SANTOS Music Club в Несебър

MIRELASAVOVПопулярният музикант и изпълнител Петко Савов и най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова ще реализират своето поредно съвместно гостуване в град Несебър.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно в крайморския град, в средата на следващия месец, а техен домакин отново ще бъде популярния местен музикален клуб "SANTOS".

Точната дата на гастрола е 11-ти август, вечерта (събота).

Гостуването в този клуб е второ поредно за дуото, но музикантите потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия до края на лятото.

Припомняме, че в началото на 2018 година Савов и Мирела дадоха старт на своето трето по ред национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната още през януари, с концерти в най-популярните клубове в Горна Оряховица и Велико Търново, а от началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо вече успя да гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, клубовете "FACE 2 FACE" и "Ривърсайд" в Габрово и Троян, емблематичния "Орфей" в град Ямбол, култовия за Павликени ресторант - градина "Лебед", както и кафе "Бордо" в град Плевен. 

Преди гастрола в Несебър, Савов и Мирела ще гостуват за първи път на сцената на "ALIVE BAR" в Бургас, както и в популярния пиано бар "NO NAME", в град Пазарджик. 

Савов и Мирела Величкова на сцената на ALIVE BAR в Бургас

MIRELASAVOVПопулярният великотърновски музикант и изпълнител Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - певицата Мирела Величкова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Бургас.

Музикантите ще свирят и пеят заедно, в средата на следващия месец, а техен домакин ще бъде популярния местен бар "АЛАЙВ".

Точната дата на гастрола е 10-и август, вечерта (петък).

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица, още в началото на 2018 година, Савов и Мирела дадоха старт на своето трето поредно национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната още през януари, с концерти в най-популярните музикални клубове в Горна Оряховица, Велико Търново и курорта Арбанаси. От началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", както и кафе "Бордо" в град Плевен. Преди гастрола в Бургас, Савов и Мирела ще свирят и пеят за първи път и в пиано бар "No Name" в град Пазарджик, а веднага след Бургас, музикантите ще гостуват отново и в любимия си "SANTOS MUSIC CLUB" в Несебър. В началото на септември Савов и Мирела ще гостуват и в пиано бар “No Mercy” в Разград.

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на FACE 2 FACE в Габрово

Savov SteliyaПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България", певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Габрово. 

 

Концертът на музикалните звезди ще се случи в самия край на месец септември, в елитния местен пиано бар & клуб "Face 2 Face".

Точната дата на гастрола е 29-и септември, вечерта (събота).

 

Припомняме, че в още началото на 2018 година Савов и Стелияна дадоха старт на своето първо национално клубно турне и гастрола в Габрово е поредната спирка от него.

От януари до момента музикантите реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси, Севлиево, Свищов, Плевен, Пловдив, Несебър и Бургас, а преди гастрола в Габрово, дуото ще гостува за първи път и в град Павликени. До края на годината предстоят концерти още в София, Варна, Ловеч, Созопол и Стара Загора.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бар FACE 2 FACE в Габрово

MIRELASAVOVПопулярният музикант Петко Савов и великотърновската певица Мирела Величкова вече обявиха, че ще реализират ново съвместно участие в поано бар "Face 2 Face", в град Габрово.

 

Най-популярното великотърновско дуо ще гостува в града на хумора отново в самия край на месец септември.

 

Точната дата на участието е 28-и септември, вечерта (петък).

 

Гостуването в този клуб е трето поредно за музикантите, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират още участия до края на годината. Музикантите гостуваха за първи път в клуба в края на 2017 година, а участието им премина с изключителен успех и при голям интерес от страна на местната публика. 

 

Концертът в Габрово е и част от третото поредно национално клубно турне, което Савов и Мирела стартираха в началото на новата 2018 година.

Точните дати, градовете и клубовете, в които музикантите предстои да реализират участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Ресторант Галерия "ЛЕБЕД" в Павликени

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Павликени. 

 

Участието на музикантите ще се случи в самия край на месец юли, в популярния местен ресторант - галерия "Лебед".

 

Точната дата на гастрола е 28-и юли, вечерта (събота).

Припомняме, че още в началото на 2018 година популярните музиканти дадоха старт на своето първо национално клубно турне и гастрола в Павликени е поредната спирка от него.

От януари до момента Савов и Стелияна реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси, Севлиево, Свищов, Плевен, Пловдив и Бургас, а седмица преди гастрола в Павликени, дуото ще гостува за първи път и в град Несебър. През лятото предстоят концерти в София, Варна, Габрово, Ловеч, Созопол, Черноморец и Стара Загора.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook. 

Савов и Мирела Величкова отново на сцената на MAXIMUS Piano Bar

NEW REKLAMA MAXIMUS FINALПопулярният музикант и изпълнител Петко Савов и обичаната великотърновска певица Мирела Величкова обявиха нова дата за свое съвместно участие в култовия пиано бар "МАКСИМУС", намиращ се в центъра на старата столица.

 

Ексклузивният лайв на музикантите ще се случи в средата на лятото.

Точната дата на събитието е 10-ти юли.

 

Припомняме, че последната изява на Савов и Мирела в най-стария великотърновски пиано бар беше в началото на месец април. Още тогава музикантите обявиха, че ще реализират и нови участия до края на 2018 година.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които най-популярното великотърновско дуо предстои да рализира участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar NO NAME в Пазарджик

MIRELASAVOVПопулярният музикант и изпълнител Петко Савов и най-обичаната великотърновска певица Мирела Величкова ще реализират своето първо съвместно гостуване в град Пазарджик.

 

Музикантите ще свирят и пеят заедно, в две последователни вечери, в средата на следващия месец, а техен домакин ще бъде популярния местен пиано бар "NO NAME".

 

Точните дати на гастрола са 20-и и 21-и юли, вечерта (петък и събота).

Гостуването в този клуб е първо и за двамата музиканти, но те вече потвърдиха, че не е изключено да реализират и нови участия, при последвала нова покана от страна на мениджърите.

 

Припомняме, че наред с редовните си ангажименти в старата столица, Савов и Мирела дадоха старт и на своето трето по ред национално клубно турне и вече реализираха поредица от съвместни концерти. Музикантите дадоха началото на обиколката на страната още през януари, с концерти в най-популярните клубове в Горна Оряховица и Велико Търново, а от началото на пролетта до сега най-популярното великотърновско дуо вече успя да гостува за първи път на сцената на "The BRICK BAR" в град Варна, пиано баровете "Корсет" и "Артистик" в Свищов и Силистра, клуб "FACE 2 FACE" в Габрово, Бар Клуб "Ривърсайд" в Троян, "Орфей" в град Ямбол, емблематичния за Павликени ресторант - градина "Лебед", както и кафе клуб "Бордо" в град Плевен.

Следващите концерти на Савов и Мирела са в Бургас, Несебър и Разград. 

Савов и Стелияна Христова отново на сцената на Piano Live Club PLAY

Savov SteliyaСавов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" Стелияна Христова обявиха нови две дати за свои съвместни участия във великотърновския "Piano Live Club PLAY".

Участията на изпълнителите са по покана на мениджърите на клуба и ще се случат в две последователни вечери, в начало на месец август. 

Точните дати на събитията са 03-ти и 04-ти август (петък и събота).

Савов и Стелияна са вече сред редовно гостуващите музиканти в елитния клуб. Последният лайв на Савов и Стелияна в "ПЛЕЙ" беше на 24 май, когато представиха на великотърновци своя специален празничен концерт.

Наред с изявите си в старата столица, популярните музиканти продължават и своето първо национално турне, започнало в началото на 2018 година. От януари до сега изпълнителите реализираха концерти в Горна Оряховица, Свищов, Троян, Севлиево, Плевен и Бургас. Предстои и гостуването в популярен клуб в град Пловдив (в края на юни), а след поредното гостуване във Велико Търново Савов и Стелияна ще реализират и своите първи гастроли в Несебър, Созопол, Габрово, Варна, Стара Загора, Павликени и Ловеч.

Мирела Величкова и Савов отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци

bojenci017Савов и обичаната великотърновска певица Мирела Величкова обявиха нова дата за съвместно гостуване в пиано бара на хотелски комплекс "Боженци", намиращ се в близост до едноименния курорт.

Поредното участие на музикантите ще се случи още тази събота.

Точната дата на гастрола е 22-ри юни, вечерта.

Пропомняме, че Савов и Мирела са сред редовно гостуващите музиканти в луксозния клуб и вече потвърдиха, че ще продължат съвместната си работа и през цялата 2018 година.

Последният гастрол на дуото в елитния комплекс беше в средата на миналия месец и очаквано премина с изключителен успех и много настроение.

 

Следващите участия на най-популярното великотърновско дуо в Боженци очаквайте през лятото на 2018 година.

Точните дати на предстоящите гостувания ще бъдат обявявани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.

 

Пиано Бар БОЖЕНЦИ

Хотелски Комплекс "Боженци"

гр. Габрово 5349, с. Черневци, ул. "Главна" 1

За допълнителна информация и резервации: 067 193 300 

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на SANTOS Music Club в Несебър

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Несебър. 

 

Концертът на музикантите ще се случи в средата на месец юли, в култовия местен музикален клуб "SANTOS".

 

Точната дата на гастрола е 14-и юли, вечерта (събота).

 

Припомняме, че в още началото на 2018 година популярните музиканти дадоха старт на своето първо национално клубно турне и гастрола в Несебър е поредната спирка от обиколката им.

От януари до момента Савов и Стелияна реализираха концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян, Арбанаси, Севлиево, Свищов, Плевен и Бургас, а преди гастрола в Несебър, дуото ще гостува за първи път и в град Пловдив. До края на годината предстоят концерти още в София, Варна, Габрово, Павликени, Ловеч, Созопол и Стара Загора.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

Още статии ...

 1. Савов ще пее отново с "Кантилена" в град Ловеч
 2. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO на празника на Горна Оряховица
 3. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Кафе "БОРДО" в Плевен
 4. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на VINTAGE HOUSE в Пловдив
 5. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar ROYAL във Велико Търново
 6. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 7. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Клуб "Кафе Театър" в Севлиево
 8. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов с концертно турне в страната
 9. Савов и Мирела Величкова на живо в Кафе "БОРДО" в град Плевен
 10. Савов и тенора Момчил Караиванов на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 11. Мирела Величкова и Савов на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 12. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна
 13. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на ALIVE BAR в Бургас
 14. Савов и Мирела Величкова на сцената на Restorant & Club "SOLO" в Добрич
 15. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в Piano Live Club PLAY на 24 Май
 16. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar MAXIMUS
 17. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" Момчил Караиванов на сцената на Piano Bar GO
 18. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на FAMOUS BAR Veliko Tarnovo
 19. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Кафе Клуб "БОРДО" в град Плевен
 20. Савов & Мирела Величкова на живо в хотелски комплекс "Винпалас" в Арбанаси
 21. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Пиано Бар "Face to Face" в Габрово
 22. Савов и Мирела Величкова на сцената на THE BRICK BAR в град Варна
 23. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар & Ресторант "ОРФЕЙ" в град Ямбол
 24. Савов и Стелияна Христова на живо в Арбанаси на 14 февруари
 25. Мирела Величкова и Савов отново на сцената на Piano Bar GO
 26. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне
 27. Савов и Гласът на България Стелияна Христова на сцената на Bar Club RIVERSIDE в Троян
 28. Савов и Стелияна отново на живо в Piano Bar GO
 29. Савов и Мирела Величкова на сцената на FAMOUS Bar във Велико Търново
 30. Савов и Победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Piano Live Club PLAY
 31. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Пиано Бар АРТИСТИК в Силистра
 32. Великотърновските музиканти Мирела Величкова и Савов с трето Национално Турне
 33. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar CORSET в Свищов
 34. Савов и Мирела Величкова на сцената на Пиано Бар АВАНГАРД в град Русе
 35. Савов и Мирела Величкова с първо гостуване в град Павликени
 36. Савов представя проекта "Балкански Вечери"
 37. Мирела Величкова и Савов отново на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 38. Савов, Мирела Величкова и Тони Ангелов на живо в Piano Bar GO
 39. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на сцената на Live Music Room ORGANZA
 40. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Live Club PLAY
 41. Савов и Мирела Величкова на живо в град Свищов на 31 декември
 42. Савов и Мирела Величкова на сцената на Piano Bar & Club FACE to FACE в Габрово
 43. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова отново в Пиано Бар Горна Оряховица
 44. Мирела Величкова & Савов отново в Пиано Бара на Горна Оряховица
 45. Екзотична красавица снимат в новото видео на Савов
 46. Савов и певците от "Кантилена" и "Царевец" ще представят съвместен Коледен Концерт
 47. Савов и Мирела Величкова отново на живо в No Mercy Classic Bar в Търговище
 48. Савов и Мирела на живо в Пиано Бара в Боженци на 8-ми декември
 49. Булката на Савов грабна микрофона и запя на сватбата
 50. Савов и Мирела отново на сцената на Piano Bar ARTISTIC в Силистра
 51. Савов и Мирела Величкова отново на живо в NO MERCY CLASSIC BAR в Разград
 52. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Club RIVERSIDE в Троян
 53. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 54. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Piano Bar GO
 55. Савов и Мирела Величкова отново на сцената на Piano Bar LA ROCCIA в Козлодуй
 56. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar ARTISTIC в град Силистра
 57. Савов и Мирела Величкова на живо в Bar Club RIVERSIDE в Троян
 58. Савов и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar GO в Горна Оряховица
 59. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Пиано Бара на Хотелски Комплекс Боженци
 60. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бар SING SING в Банско
 61. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в Piano Bar GO
 62. Савов и певците от "Кантилена" във Виена, Прага и Будапеща
 63. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Разград
 64. Савов и Мирела Величкова отново в Piano Bar GO
 65. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бара на Спа Хотел "Калиста" в Стара Загора
 66. Савов и Мирела Величкова в Пиано Бар Лазур в град Кюстендил
 67. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова на живо в SPIDER Club
 68. Савов и певците от Кантилена ще представят песни на Щурците, Бийтълс и Импулс
 69. Савов и Мирела на сцената на No Mercy Classic Bar в Търговище
 70. Савов и Мирела Величкова на живо в Пиано Бара на Горна Оряховица
 71. Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък
 72. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара на Хотелски Комплекс "Боженци"
 73. Савов и Мирела Величкова на сцената на VENUS BAR в Смолян
 74. Савов и колегите му от "Кантилена" отново с участие в "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 75. Сватба мечта подари Савов на половинката си Деси
 76. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano & Wine Bar Terre Miroglio в Сливен
 77. Савов и Мирела Величкова тръгнаха на Национално Турне
 78. Савов и Мирела Величкова на живо в SANTOS Music Club в Несебър
 79. Савов и Мирела ще пеят за гостите от филмовия фестивал в старата столица
 80. Савов се сдоби с китара на легендарния Бисер Киров
 81. Савов и Мирела Величкова на живо в град Антоново
 82. Савов и Мирела Величкова на живо в SPIDER Club Велико Търново
 83. Музика и Караоке на живо с Деси и Мирела
 84. Савов и Мирела Величкова отново на живо в CLUB CALIENTE в Плевен
 85. Савов и Мирела Величкова на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград
 86. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Боженци
 87. Савов и Мирела Величкова на живо в Club BACARDI в Карлово
 88. Савов и Мирела отново в Piano Bar La Roccia в Козлодуй
 89. Савов и Мирела Величкова на сцената на Cafe Club ROYAL в Силистра
 90. Савов и Мирела на живо в Music Club SPLASH на 8 март
 91. Савов и Мирела Величкова на живо в Club CALIENTE в Плевен
 92. Савов и Мирела Величкова на живо в Music Club SPLASH на 14 февруари
 93. Савов и Мирела Величкова стартират пиано вечери в чайна "Шамбала" във Велико Търново
 94. Савов отстъпи на БНР правото да излъчва музиката му
 95. Савов и Мирела Величкова на сцената на Music Club SPLASH в Свищов
 96. Савов и Мирела на живо в пиано бара в Боженци
 97. Савов и Мирела Величкова отново на живо в Ловешкия Клуб "Версай"
 98. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR на 30 и 31 декември
 99. Савов и Мирела на живо в хотелския комплекс в Ксилифор
 100. Савов ще пее с "Кантилена" на Коледния концерт във Велико Търново
 101. Савов и Мирела Величкова с първо участие в Руския Клуб в старата столица
 102. Савов и Мирела бяха звездите на Коледния благотворителен бал на туристическо дружество "Трапезица"
 103. Савов представя MAXIMUS DIVAS SHOW
 104. Савов подкрепя Референдума на "Шоуто на Слави"
 105. Савов и Мирела с първо гостуване в Кафе Клуб Театъра в Севлиево
 106. Савов и Мирела Величкова отново в пиано бара в Козлодуй
 107. Савов предложи на любимата си по време на свое участие
 108. Савов пуска нов сингъл през октомври
 109. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара на Боженци
 110. Савов и Мирела Величкова на живо в пиано бара в Етрополе
 111. Савов ще пее с "Кантилена" на празника на духовната музика в Габрово
 112. Савов пуска шоу с пеещи сервитьори в MAXIMUS PIANO BAR
 113. Савов и Мирела Величкова на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 114. Савов и фронтмена на "Мъртви Поети" отново заедно на великотърновска сцена
 115. Савов и Мирела Величкова на живо в Павликени, Миндя и Обзор
 116. Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова с нов акустичен концерт в старата столица
 117. Савов и тенора Момчил Караиванов на живо в MAXIMUS Piano Bar
 118. Савов и Мирела Величкова отново на живо в култовия MAXIMUS PIANO BAR
 119. Савов и Мирела с първи гостувания в Монтана и Сандански
 120. САВОВ с Майсторски клас при световно признатият виртуоз Ал ди Меола
 121. Турнето на Савов и Мирела продължава в Стара Загора и Габрово
 122. Савов и Мирела Величкова на живо в Club RETRO (Шумен)
 123. Савов и Мирела Величкова с първо съвместно участие в София
 124. Певците от "КАНТИЛЕНА" с два концерта през месец май
 125. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar La Roccia' Козлодуй
 126. САВОВ стартира национално клубно турне
 127. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо в MAXIMUS Piano Bar
 128. Савов и Мирела Величкова отново в MAXIMUS Piano Bar
 129. Певците от "КАНТИЛЕНА" се включват в инициативата "БЪЛГАРИЯ ПЕЕ"
 130. Годишен Купон на Великотърновските Музиканти' 2016
 131. Савов и Мирела Величкова в клуб "Версай", гр. Ловеч
 132. Великотърновските музиканти и артисти в Концерт - Спектакъл "Моят град Търновград"
 133. Савов и Мирела Величкова на живо в Piano Bar MAXIMUS
 134. Савов с участие в два спектакъла на Великотърновският театър
 135. Савов и Мирела Величкова в Piano Bar Bozhentsi
 136. САВОВ и Гласът на България Стелияна Христова на живо във Велико Търново
 137. SAVOV в Пиано Бар J'ADORE на 31-ви декември
 138. Коледни Концерти във Велико Търново и Ловеч с "Кантилена"
 139. Савов в пиано бар J'ADORE през декември
 140. Два спектакъла и Коледен Концерт във Великотърновският театър
 141. САВОВ и Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 142. Савов и Яница отново на живо в пиано бара на Велико Търново
 143. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в J'ADORE
 144. САВОВ и Момчил Караиванов отново заедно в пиано бар J'ADORE
 145. SAVOV feat. Yanitsa Ruseva LIVE Piano Bar
 146. Савов и певците от "Кантилена" в Румъния
 147. САВОВ и тенора Момчил Караиванов отново на живо във Велико Търново
 148. SAVOV feat. Mirela Velichkova Live Piano Bar
 149. Предстоящо турне с Великотърновския музикален театър този месец
 150. САВОВ и Яница Русева с първо съвместно участие в старата столица
 151. Предстоящ концерт с Маргарита Хранова във Великотърновския театър
 152. САВОВ и Момчил Караиванов на живо в Пиано Бар J'ADORE
 153. "Бал в Савоя" на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 154. САВОВ ще пее с "КАНТИЛЕНА" в Габрово
 155. САВОВ и Мирела Величкова с нови участия в Piano Bar J'ADORE през юни
 156. САВОВ с Номинация за Наградата "КУЛТУРА"
 157. "Искаш ли" е ХИТ Номер 1 в Класацията на БНТ за месец май
 158. САВОВ в концерта "Приятелство Навреме" в старата столицa
 159. Концерт и оперета във Великотърновския театър през май
 160. Предстоящи участия с "Кантилена" този месец
 161. SAVOV и Мирела Величкова с нови участия в пиано бар J'ADORE
 162. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с първо самостоятелно участие във Велико Търново
 163. "ИСКАШ ЛИ" в Класацията "НОВО 10+2" по БНТ
 164. САВОВ и Мирела с Великденски Концерт във Велико Търново
 165. Момчетата от "Кантилена" на живо в Арбанаси
 166. САВОВ и Мирела отново ще са домакини на Годишния Музикантски Купон в старата столица
 167. САВОВ ще вземе участие в три спектакъла на Великотърновския театър през април
 168. САВОВ и фронтмена на "Мъртви Поети" с общ LIVE проект
 169. SAVOV & Mirela Velichkova LIVE Piano Bar J'ADORE
 170. МДТ "Константин Кисимов" отбелязва Деня на Театъра с тур зад кулисите
 171. SAVOV в специално Piano Bar LIVE парти за празника на Велико Търново
 172. SAVOV със специално парти по случай празничния 8-ми март
 173. Нови дати с Live участия в пиано бар J'ADORE
 174. Мюзикъл, опера и оперетни бисери през март във Великотърновския театър
 175. Премиерата на "Искаш ли" се превърна в светското събитие на старата столица
 176. Предстоящи концерти с "Кантилена" през март и април
 177. Съвместен концерт на музикалния театър във Велико Търново с Орлин Горанов
 178. SAVOV - ИСКАШ ЛИ / Official HD Video
 179. САВОВ с официална премиера на новото си видео "Искаш ли"
 180. САВОВ в пиано бар J'ADORE през януари
 181. SAVOV в пиано бар J'ADORE на Коледа
 182. САВОВ и Мирела Величкова с Коледен Концерт във Велико Търново
 183. САВОВ в пиано бар J'ADORE през декември
 184. Предстоящ Коледен концерт във великотърновския театър
 185. Предстоящ Коледен концерт с "Кантилена" във Велико Търново
 186. "ИСКАШ ЛИ" - Making / Bacstage' single 2014
 187. САВОВ отново в пиано бар J'ADORE във Велико Търново
 188. САВОВ, Стефан Рядков и още куп артисти в "Двубой" по Вазов
 189. Флора Търпоманова ще е героинята в новото видео на САВОВ
 190. BurgeRing House... едно ново начало
 191. "ИСКАШ ЛИ" / single 2014
 192. SAVOV с нови участия в пиано бар J'ADORE
 193. SAVOV подкрепя кампанията на BG MUSIC CHANNEL "Повече BG хитове, по-малко боза"
 194. SAVOV с нова песен на Световния Ден на Музиката
 195. Започва новия творчески сезон във Великотърновския театър
 196. Предстоящо участие на карнавал в Хърватска
 197. SAVOV на живо в пиано бар J'ADORE през септември
 198. SAVOV на гости на Роро в ПАРК LIVE по БНТ
 199. SAVOV представя "Вечер на Китарите" в ефира на BBR TV
 200. SAVOV с първа награда от международния конкурс "ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"
 201. SAVOV в пиано бар J'ADORE отново през юли и август
 202. Предстояща премиера на "ПРИЛЕПЪТ" от Й. Щраус
 203. "DressCode: Piano Bar" вече в ефира на BBR TV
 204. Участие в "Музикално-театрални вечери под звездите на Търновград"
 205. SAVOV подкрепя инициативата за Референдум на "Шоуто на Слави"
 206. Предстоящ концерт с Руслан Мъйнов и хор "Кантилена"
 207. Предстоящи участия във великотърновският театър
 208. SAVOV в пиано бар J'ADORE през юни
 209. Савов във "Вечер на Китарите" във Велико Търново
 210. Предстоящи спектакли и концерт във великотърновския театър
 211. Нови участия в пиано бар J'ADORE
 212. Предстоящи изяви с "Кантилена" през май
 213. SAVOV в екипа на BBR TV
 214. Предстоящи спектакли и премиера във великотърновския театър
 215. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 216. Годишен купон на музикантите в старата столица
 217. Концерт на хор "КАНТИЛЕНА" и хор "ТЪРНОВГРАД"
 218. "Хубавата Елена" излиза в турне
 219. SAVOV в пиано бар J'ADORE на 8-ми март
 220. Предстоящи спектакли през февруари
 221. SAVOV отново в пиано бар J'ADORE
 222. "Българи от старо време" отново на 31-ви януари
 223. Участия в бар TREMOL
 224. SAVOV в пиано бар J'ADORE
 225. Предстояща премиера и Коледен концерт във великотърновския театър
 226. Турнето на "Графиня Марица" продължава в Ботевград и Сливен
 227. Предстоящ коледен концерт с "Кантилена"
 228. Концерт 200 години Верди в търновския театър
 229. САВОВ ще преподава китара във Великотърновският университет
 230. Мюзикълът "Българи от старо време" в Благоевград и Петрич
 231. САВОВ на фестивал в Гърция с "Кантилена"
 232. „Признание”-то на Савов събра младоженци
 233. Савов започна репетиции с Националната опера
 234. Савов отново на път с великотърновската оперета
 235. Участие в международен фестивал с "Кантилена"
 236. Операта "Травиата" отново на сцена
 237. Отпада планираното турнето в Истанбул
 238. Предстояща премиера и спектакли на "Графиня Марица"
 239. "Веселата вдовица" в навечерието на 24-ти май
 240. Предстоящи концерти с "Кантилена" този месец
 241. Великотърновските артисти се включват в кампанията "Да изчистим България за един ден"
 242. SAVOV в годишните музикални награди на БГ РАДИО
 243. "Българи от старо време" отново в турне
 244. Messe G-Dur от Шуберт отново през юни
 245. Предстоящ концерт във великотърновския театър
 246. SAVOV подарява "Признание" в сайта на БГ РАДИО
 247. САВОВ ще пее в благотворителен концерт за Ани
 248. ФИНАЛ на ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по Българска Национална Телевизия
 249. SAVOV стартира ЛЮБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ по БНТ 1
 250. Предстоящ Коледен концерт в търновския театър
 251. SAVOV feat. LOVE AN ACOUSTIC EVENING OF ORIGINAL MUSIC
 252. Спектакъл по случай 100-годишнината от рождението на Парашкев Хаджиев
 253. Турнето на "Веселата вдовица" продължава
 254. Концерт по случай деня на Народните будители
 255. "Травиата" отново на сцената на музикалния театър във Велико Търново
 256. Статия във вестник "24 часа"
 257. "Българи от старо време" в турне
 258. SAVOV отново в миманса на "Сцена на вековете"
 259. Оперната прима Елена Филипова отново във Велико Търново
 260. "Признание" вече в ефира на БГ РАДИО
 261. Участие в хоров фестивал в Габрово
 262. SAVOV отново на път с великотърновската оперета
 263. SAVOV в "Софийски вечери на авторската песен"
 264. "Българи от старо време" ще участва в "Славейковите празници" в Трявна
 265. Предстоящ концерт и спектакли в търновския театър
 266. Предстоящи участия с "Кантилена" във Велико Търново
 267. Савов с представяне в "Шумен бард' 2012"
 268. Годишно парти на музикантите от старата столица
 269. Посланика на България във Виена за концерта на "Кантилена"
 270. Започва турнето на "Веселата вдовица"
 271. Предстоящи концерти във Виена, Австрия
 272. Предстоящи спектакли и премиера в търновския театър
 273. SAVOV приключи с работата по "Признание"
 274. SAVOV ще играе в два спектакъла през януари
 275. SAVOV събра колеги в музикантски купон в старата столица
 276. Коледен концерт в търновския театър
 277. Почина големият Пламен Ставрев
 278. "Травиата" ще гостува в Музикалния театър в София
 279. Участието с "Кантилена" е отложено за началото на новата година
 280. "Страната на усмивките" отново на сцена
 281. "Травиата" отново през ноември
 282. Савов на фестивал в Ямбол с "Кантилена"
 283. Мюзикълът "Българи от старо време" отново през октомври, ноември и декември
 284. SAVOV започна репетиции с рок банда
 285. "Хубавата Елена" отново в Пловдив
 286. Савов ще пее в "Травиата" от Верди
 287. SAVOV подготвя втори самостоятелен сингъл
 288. Савов започва третия си творчески сезон в търновската оперета
 289. SAVOV отново в миманса на Националната опера
 290. "Кантилена" подготвя нов диск със свои записи
 291. За майсторският клас и приятелството с Елена Филипова...
 292. SAVOV стана доброволец в ромски фестивал
 293. Край на театралния сезон с "Хубавата Елена"
 294. SAVOV заминава за Франция с "Кантилена"
 295. SAVOV отново в "Софийски вечери на авторската песен"
 296. За наградата "Златен Орфей"
 297. "Страната на усмивките" отново на сцена
 298. И мюзикъла "Службогонци" излиза в турне
 299. Предстоящ съвместен концерт със състав от Холандия
 300. За музикантската среща във Велико Търново
 301. Савов и Стела Петрова отново в MAXIMUS PIANO BAR
 302. Предстоящ гастрол на "Хубавата Елена"
 303. Предстояща премиера на мюзикъла "Службогонци"
 304. SAVOV на живо в MAXIMUS PIANO BAR
 305. Романтична оперета за деня на влюбените
 306. Савов отново на турне с търновската оперета.
 307. Гласуването в БГ РАДИО продължава
 308. Савов отново като Аякс в "Хубавата Елена"
 309. Коледен концерт на търновския театър
 310. Савов с авторски рецитал в Пловдив
 311. Турнето на "Страната на усмивките" продължава в Русе
 312. Савов ще пее отново с "Кантилена" на 7-ми декември
 313. "Хубавата Елена" на сцената на ТЕАТЪР СОФИЯ
 314. Савов ще играе Аякс, отново в търновския театър на 23-ти ноември.
 315. Савов на сцената на музикалния театър в София
 316. "Кантилена" посреща хоров състав от гр. Байон, Франция
 317. "Страната на усмивките" ще бъде представена и в Разград
 318. Савов в ролята на цар Аякс в "Хубавата Елена"
 319. Савов в квартет "ИРИС"
 320. Участие в театрален фестивал в Бургас
 321. Савов и Михаела Филева на живо в "McNamara's Irish Pub"
 322. Награда за фолклор от фестивал в Сърбия
 323. "Страната на усмивките" в Монтана
 324. SAVOV / Чужди неща - ВИДЕОКЛИП
 325. "Кантилена" с награда от хоровия фестивал в Разград
 326. Участие в общински празник на хоровата музика
 327. Силвиана Андреева се снима в клип на Савов
 328. Савов в успешна премиера на “Страната на усмивките"
 329. Предстоящо участие в тържествена Архиерейска литургия
 330. Гласувайте в номинациите на БГ РАДИО за Савов!
 331. Савов започна работа във Великотърновската оперета
 332. Савов спечели голямата награда на международния конкурс „Короната на Търновград”
 333. Песента "Чужди неща" вече в ефира на БНР
 334. Хор “Кантилена” получи награда за най-проспериращ състав
 335. Савов вече в ефира и на БГ-радио
 336. Савов се завърна от едноседмично турне в Словакия с хор „Кантилена”
 337. Савов на една сцена с Националната опера
 338. Приключиха снимките по видеото към песента „Чужди неща"
 339. Савов на сцената на „Чудомировите празници” в Казанлък.
 340. Участие в Коледен концерт в София
 341. Хор „Кантилена” на фестивал в Македония
 342. Савов представя нова песен на сцената на Арт клуба на Театъра в град Плевен.
 343. Предстоящ коледен концерт
 344. "Кантилена" представя български фолклор на Богословска конференция във Велико Търново
 345. Савов на гости в „Перфектната вечеря”
 346. Савов взе участие в международния фестивал на изкуствата в Созопол