Вход

Новини

Савов и победителката в "Гласът на България" Стелияна Христова тръгват на Национално турне

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката от първия сезон на "Гласът на България" - певицата Стелияна Христова, обяви началото на своето първо съвместно национално клубно турне.

 

Обиколката на страната ще започне с концерт в родния на Стелияна град Горна Оряховица и ще се състои на 27-ми януари (вечерта), в местния "Piano Bar GO".

До края на февруари, музикантите ще рализират своите първи гастроли в клубовете "CALIENTE" и "RIVERSIDE" в Плевен и Троян, след което ще минат и през Велико Търново.

Концертът в старата столица ще се случи на 9-ти март (събота), в популярния "Piano Live Club PLAY".

 

Савов и Стелияна ще продължат с концерти в Арбанаси, Севлиево и Свищов, а до края на зимата ще обявят всички останали дати и градове, които са включили в пролетната част от турнето.

До края на годината, музикантите планират да реализират концерти в голяма част от популярните клубове в цяла България, като освен в столицата и големите градове, предвиждат да реализират участия в няколко от по-малките области на страната. Сред обсъжданите дестинации за есента са Русе, Габрово и Павликени, както и емблематичния за Ловеч клуб "Версай", в който Савов гостува редовно.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Стелияна ще реализират своите клубни концерти, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на SAVOV във Facebook.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: KONCERTI.BG & EVENTS.BG